Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπράντ: Το σπίτι τους είναι για εξώφυλλο - Το σαλόνι θα το ζηλέψεις

Είναι λες και έχει βγει από περιοδικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Χριστόπουλος - Ανίτα Μπράντ: Το σπίτι τους είναι για εξώφυλλο - Το σαλόνι θα το ζηλέψεις

Ο Χάρης Χριστόπουλος και η Ανίτα Μπραντ, διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους. Έχουν στην αγκαλιά τους το παιδάκι τους, ενώ έχουν διακοσμήσει το σπίτι τους έτσι ώστε να είναι το προσωπικό τους καταφύγιο. Μάλιστα, όπως έχουμε δει από φωτογραφίες, είναι λες και βγήκε από περιοδικό, στο οποίο ήταν σίγουρα εξώφυλλο, ειδικά το σαλόνι τους.

Σχεδόν καθημερινά τόσο ο φωτογράφος αλλά και η σύζυγός του, μοιράζονται φωτογραφίες από το σπίτι τους μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram, το οποίο όπως θα δείτε είναι απλά καταπληκτικό.

Το σαλόνι τους είναι τεράστιο με μεγάλα παράθυρα, η κουζίνα ολόλευκη, ενώ το δωμάτιο της μπέμπας τους είναι σαν αππό παραμύθι. Ο μπέμπης τους να πούμε πως έχει «λιώσει» το Instagram.

Χάρης Χριστόπουλος σπίτι κουζίνα

Χάρης Χριστόπουλος Αννίτα Μπράντ παιδικό δωμάτιο

Χάρης Χριστόπουλος  Αννίτα Μπράντ σπίτι σαλόνι

Χάρης Χριστόπουλος - Anita Brand: Μια επέτειος διαφορετική από τις άλλες " Φέτος έχει άλλη συναισθηματική αξία..."

O Χάρης Χριστόπουλος και η Anita Brant γιορτάζουν τον δεύτερο χρόνο γάμου τους μόνο που αυτή τη φορά η επέτειος είναι πολύ διαφορετική και έχει άλλη συναισθηματική αξία!

Πλέον είναι και γονείς καθώς πριν μερικές εβδομάδες ήρθε στον κόσμο το παιδάκι τους Και οι δύο περίμεναν πώς και πώς τον ερχομό του, με την Ανίτα Μπραντ, σε δηλώσεις της, να μιλά για ένα όνειρο.

«Το θέλαμε πάρα πολύ, πάρα πολύ. Είναι σαν όνειρο. Το έμαθα λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά μου, τον Δεκέμβρη. Με το που το μάθαμε και του το είπα πως έκανα τεστ, κρατούσαμε πολύ χαμηλούς τόνους. Κάναμε εξετάσεις αίματος. Χαρήκαμε πάρα πολύ όσο προχωρούσε και πήγαν όλα καλά», είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων, η Ανίτα Μπραντ σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Η καλλονή make up artist έκανε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για την επέτειο δύο χρόνων γάμου με τον άντρα της ζωής της.

Η συγκινητική ανάρτηση για τον έναν μήνα με τον γιο τους

«Δυο χρόνια και ένα χριστοπουλάκι αργότερα… Λίγες μέρες πριν την επέτειο γάμου μας, επισκεφτήκαμε (όπως κάνουμε κάθε καλοκαίρι) το νησί του Σικελιανού, τον Άγιο Νικόλαο στη Λευκάδα όπου παντρευτήκαμε. Φέτος όμως είχε άλλη συναισθηματική αξία η επίσκεψη μας στο νησάκι αυτό, γιατί φέτος πήγαμε μαζί με τον αγγελούδι μας. P.S: Το μωράκι το κράτησα ούτε για μισό λεπτό στην αγκαλιά μου ίσα ίσα για να βγάλουμε μια φωτογραφία. Εννοείτε πως ταξίδευε μέχρι το νησί μέσα στο port bebe του σε ασφάλεια κ προστατευμένο από τον ήλιο» έγραψε χαρακτηριστικά η Anita Brand, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την ξεχωριστή ημέρα.

Ανίτα Μπραντ με το παίδί της Χάρης Χριστόπουλος και Ανιτα Μπραντ