Anita Brand: Η όμορφη σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου μας δείχνει το μωρό τους!

Λιώσαμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Anita Brand: Η όμορφη σύζυγος του Χάρη Χριστόπουλου μας δείχνει το μωρό τους!

Mέρες υπέρτατης ευτυχίας και μεγάλης χαράς ζουν τους τελευταίους μήνες η Ανίτα Μπραντ και ο σύζυγός της γνωστός φωτογράφος και κριτής του My Style Rocks, Χάρης Χριστόπουλος! Μάλιστα για πρώτη φορά μας έδειξαν το μωράκι τους!

Η γνωστή μακιγιέζ αφιερώνει πλέον τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο γιο της και σήμερα μοιράστηκε μαζί μας την πιο γλυκιά φωτογραφία με το μωρό της να κοιμάται στη κούνια του και εκείνη από πάνω ευτυχισμένη να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό!

“Γυρνάω στο σπίτι και βλέπω αυτή την εικόνα αξία ανεκτίμητη”! έγραψε η όμορφη μανούλα κάτω από τη φωτογραφία που… μας έκανε να… λιώσουμε. Δείτε εδώ τη συγκινητική ανάρτηση που έκαναν για τον ένα μήνα από τη γέννησή του.

Anita Brand μωρό

Αννίτα Μπραντ: «Λύγισε» το Instagram με τη φωτογραφία με τον Χάρη Χριστόπουλο 17 χρόνια πριν

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αννίτα Μπραντ κατάφερε να κάνει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους να «λυγίσουν» καθώς μοιράστηκε μία φωτογραφία που είχε τραβήξει μαζί με τον Χάρη Χριστόπουλο πριν από 17 ολόκληρα χρόνια.

Το αγαπημένο ζευγάρι είχε επέτειο γνωριμίας και η γνωστή makeup artist αποφάσισε να ευχηθεί στον αγαπημένο της με τον πιο τρυφερό τρόπο.

Οι δυο τους βιώνουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής τους μετά τον ερχομό του γιου τους και προσπαθούν να αφιερώνουν όλο τον ελεύθερο χρόνο τους στον μικρό τους άγγελο.

«23.9.2003#17yearsandcounting», έγραψε χαρακτηριστικά η Αννίτα Μπραντ κάτω από την φωτογραφία που κοινοποίησε.