Με μεγάλο σαλόνι και πολύ φωτεινό - Η πρώτη φωτογραφία από το σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Ξεκίνησαν το ξεπακεράρισμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με μεγάλο σαλόνι και πολύ φωτεινό - Η πρώτη φωτογραφία από το σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Αρκετά δύσκολο και κουραστικό ήταν το Σαββατοκύριακο για την Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή, αφού έκαναν την μετακόμιση στο καινούργιο τους σπίτι. Το ζευγάρι, μερικούς μήνες μετά την γέννηση της κόρης τους, πήραν την απόφαση να αλλάξουν σπίτι, να πάνε όπως φαίνεται σε ένα πιο μεγάλο και ευρύχωρο.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με αναρτήσεις που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους την απόγνωση της.

Η πρώτη φωτογραφία από το νέο σπίτι Συνατσάκη - Στρατή

Η Μαίρη Συνατσάκη έχοντας βάλει όλα τα πράγματα τους στο νέο τους σπίτι, δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία από το σαλόνι της, έχοντας κάνει την στοίβα με τις κούτες... χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Όπως μπορέσαμε να δούμε, το νέο τους διαμέρισμα έχει μεγάλο σαλόνι και είναι πολύ φωτεινό.

Δείτε εδώ βίντεο από το παλιό τους σπίτι!

Μαίρης Συνατσάκη Ίαν Στρατής σπίτι

Η εξομολόγηση για τη σχέση τους

Την Κυριακή (22/10) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Μαμά -δες'' με την ίδια να μιλάει για τη ζωή της και το πόσο πολύ άλλαξε από τη στιγμή, που απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον Ίαν Στρατή,

Σε πρώτη φάση η Μαίρη μίλησε για την Ολίβια, το πόσο γρήγορα μεγαλώνει, καθώς στη συνέχεια εξήγησε τι εννοούσε με τις δηλώσεις, που είχε κάνει για το κοινωνικό φύλο του παιδιού της (δείτε εδώ).

Η γνωριμία της με τον Ίαν Στρατή και το πως αυτή κατέληξε σε σχέση ήταν ακόμη ένα ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης της Συνατσάκη, καθώς αρχικά είχε φοβηθεί να δεσμευτεί μαζί του.

«Εμένα πάντα μου άρεσε αλλά ήταν λίγο πιο τρελούλης παλιά, ήξερα δηλαδή, ότι αν πάω κατά εκεί, θα καταστραφούμε. Δεν ήταν τόσο τρελούλης στην τριετία, που μεσολάβησε. Είπα πάμε για παρανάλωμα. Ήταν μεγάλη ανατροπή και σχετικά γρήγορα. Ο Ίαν είναι πολύ έτοιμος να ακούσει και να μετακινηθεί σε πράγματα», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.