Νέα αρχή για τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Στρατή - Τι συνέβη

Στη σκέψη τους βρίσκεται μόνο το καλό της μικρής Ολίβιας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει αλλάξει πολλά σπίτι στη ζωή της μέχρι τώρα, με το τελευταίο να είναι αυτό στο οποίο μετακόμισε μαζί με τον Ίαν Στρατή, πριν ακόμα γεννήσει στην κόρη τους, το οποίο έχει παρουσιάσει πολλές φορές μέσα από τα social media της (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Παρόλο που είναι άνετο, όμως, με μεγάλα δωμάτια και χώρους για τα παιχνίδια της μικρής Ολίβιας, όπως ανακοίνωσε μέσα από ένα νέο βίντεο στο κανάλι της στο youtube, αποφάσισε μαζί με τον σύντροφό της να μετακομίσουν ξανά, ξεκινώντας το ξεκαθάρισμα στα πράγματά της, τα καλλυντικά, τα ρούχα και τα παπούτσια της.

Ο πραγματικός λόγος πίσω από την μετακόμιση της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Την αλλαγή αυτή στη ζωή της την γνώριζε μέχρι τη στιγμή που δημοσίευσε το βίντεο δεν τη γνώριζε κανείς πέρα από την ίδια, τον πατέρα του παιδιού της και την αδερφή της, Αλίκη, που είναι και μία από τις δύο νονές της κόρης της. Μιας που ξεκίνησε να μαζεύει τα πράγματά της όμως, δεν μπορούσε να το κρύβει άλλο.

Ο λόγος της μετακόμισης, ωστόσο, είναι διαφορετικός από κάθε άλλη φορά. Η επιχειρηματίας, δηλαδή, εξήγησε πως ενώ το διαμέρισμά τους βολεύει γενικότερα, δεν είναι κοντά στους δικούς της ανθρώπους, ώστε να έχει όλη τη βοήθεια που χρειάζεται με την Ολίβια, όταν εκείνη ή ο καλός της θα πρέπει να επιδοθούν παραπάνω στις δουλειές τους.

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι

Την Κυριακή (22/10) η Μαίρη Συνατσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Μαμά -δες'' με την ίδια να μιλάει για τη ζωή της και το πόσο πολύ άλλαξε από τη στιγμή, που απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον Ίαν Στρατή,

Σε πρώτη φάση η Μαίρη μίλησε για την Ολίβια, το πόσο γρήγορα μεγαλώνει, καθώς στη συνέχεια εξήγησε τι εννοούσε με τις δηλώσεις, που είχε κάνει για το κοινωνικό φύλο του παιδιού της (δείτε εδώ).

Η γνωριμία της με τον Ίαν Στρατή και το πως αυτή κατέληξε σε σχέση ήταν ακόμη ένα ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης της Συνατσάκη, καθώς αρχικά είχε φοβηθεί να δεσμευτεί μαζί του.

«Εμένα πάντα μου άρεσε αλλά ήταν λίγο πιο τρελούλης παλιά, ήξερα δηλαδή, ότι αν πάω κατά εκεί, θα καταστραφούμε. Δεν ήταν τόσο τρελούλης στην τριετία, που μεσολάβησε. Είπα πάμε για παρανάλωμα. Ήταν μεγάλη ανατροπή και σχετικά γρήγορα. Ο Ίαν είναι πολύ έτοιμος να ακούσει και να μετακινηθεί σε πράγματα», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.