Μαίρη Συνατσάκη: Η αλλαγή στο δωμάτιο ντουλάπα λόγω του Ίαν Στρατή και το ανακαινισμένο baby room της κόρης της (Βίντεο)

Όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Δυναμικά επέστρεψε η Μαίρη Συνατσάκη στο κανάλι της στο Youtube, έπειτα από μία μεγάλη αποχή που είχε κάνει από την πλατφόρμα, αφού πριν από λίγο καιρό, απέκτησαν με τον σύντοφό της Ίαν Στρατή το πρώτο του παιδάκι, τη μικρή Ολίβια.

Η επιστροφή της Μαίρης Συνατσάκη στο YouTube

Η γνωστή influencer στην αρχή του βίντεο της ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή της το τελευταίο διάστημα και μίλησε για το καλοκαίρι που πέρασε, και την ισορροπία που προσπαθεί να κρατήσει.

«Τρεις ημέρες πήγαμε διακοπές φέτος, στην Σαρωνίδα (δείτε φωτογραφίες από τις διακοπές τους). Αλλά ήταν πολύ βαρύ το κλίμα με όλες αυτές τις φωτιές, είχα την ανάγκη να επικοινωνήσω κάποια πράγματα, έτσι ακριβώς όπως τα σκέφτομαι, ελπίζοντας να μη μας βρει άλλη καταστροφή. Έκτοτε πραγματικά συνέβησαν όλα. Παλεύω πάρα πολύ μέσα μου με το να κρατάω την αισιοδοξία μου, αλλά ταυτόχρονα να ξέρω τι γίνεται εκεί έξω. Να μην εθελοτυφλώ, να υπάρχει μια ισορροπία ανάμεσα στο ευτυχώς είναι όλα καλά στη δική μου ζωή και νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτό αλλά στις ζωές πάρα πολλών άλλων ανθρώπων δεν είναι από τις φυσικές καταστροφές και όλα αυτά που φέρνουν μαζί τους. Δεν ξέρω τι να κάνω, νιώθω ότι μπαίνουμε σε μια εποχή που ολοένα και πιο περίεργο θα είναι να κρατάμε αυτή την ισορροπία σε τι μας επηρεάζει και σε τι δεν μας επηρεάζει» ανέφερε η γνωστή influencer.

Στη συνέχεια του βίντεο παρουσίασε την ανακαίνιση του παιδικού δωματίου της κόρης της, δείχνοντας το μάλιστα για πρώτη φορά ολόκληρο ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην καμπάνια του Project SOMΑ, απ' όπου μας έδωσε και μία μικρή γεύση.

Δείτε το βίντεο:

Η αλλαγή στη ζωή του Ίαν Στρατή μετά τη γέννηση της κόρης του

«Έπρεπε να γίνει», έγραψε χαρακτηριστικά, μιλώντας για το γεγονός πως πριν αποκτήσει παιδί, τραγουδούσε και έπαιζε μουσική με ροκ διάθεση και δυνατή φωνή, ενώ πλέον με την κιθάρα του παίζει μόνο μελωδικά τραγούδια τα οποία ερμηνεύει χαμηλόφωνα για να νανουρίζει τη μικρή Ολίβια. Ξεκαρδιστικό, μάλιστα, είναι το γεγονός πως για να την διασκεδάζει κάνει ό,τι μπορεί, πράγμα που σημαίνει ότι γίνεται "κλόουν", φορώντας ροζ κορδέλες στο κεφάλι του.