Παιχνίδια στην άμμο με το πρώτο της φουσκωτό - Οι καλοκαιρινές διακοπές Συνατσάκη & Στρατή με το μωρό

Λάμπουν από ευτυχία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mairiboo - instagram
mairiboo - instagram

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής μαζί με την κόρη τους, Ολίβια έκαναν τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές με τις πρώτες αναρτήσεις, που έκανε η influencer στο instagram να μας ταξιδεύουν μαζί τους.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο 2/9 με ένα βίντεο, που δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη μας έδειξε τις καλύτερες στιγμές από τις διακοπές της, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το μέρος, που έκαναν οικογενειακά τα μπάνια τους.

Αυτό, που βλέπουμε είναι πως τόσο ο τραγουδιστής όσο και η influencer έπαιζαν με την Ολίβια στην άμμο με τα χαμόγελά τους να αποτυπώνουν το μέγεθος της ευτυχίας τους (δείτε εδώ το παιδικό δωμάτιο της κόρης τους).

Οι καλοκαιρινές διακοπές της Μαίρης Συνατσάκη με το μωρό και τον Ίαν Στρατή

«In this world just family», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η προσωπική εξομολόγηση της Συναντάκη για το μωρό της

Η Μαίρη Συνατσάκη, το πρωί της Πέμπτης 3/08/23, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τις σκέψεις αναφορικά με την μητρότητα. Ως νέα μάμα που είναι, δεν κρύβει τις φοβίες, και τις ανασφάλειες που έχει σχετικά με τον ''αν το κάνω καλά'' και άλλα τέτοια. Μέσα από τις αναρτήσεις της προσπαθεί να δώσει κουράγιο στις νέες μαμάδες να μην τις παίρνει από κάτω και να δοκιμάζουν να βγαίνουν έξω από την ζώνη άνεσής τους (δείτε εδώ επίσης την φωτογραφία της από το πρώτο μπάνιο με την κόρη της).

«Καλά, με έχετε ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με τις προτάσεις σήμερα και έχω περάσει τέλεια να τις διαβάζω. Ευχαριστώ που συμπεριλαμβάνετε σε αυτά που μου γράφω το άγχος μου και την απειρία μου για το task: ''πρώτη φορά διακοπές με το μωρό''. Ξέρω ότι κάποιοι είστε πιο θαρραλέοι από εμένα».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Ξέρω ότι υπάρχουν πιο θαρραλέα insta accounts από το δικό μου. Ξέρω ότι κάποιες φορές τα χαζεύω και παίρνω λίγη ώθηση να κάνω και εγώ πράγματα, αλλά επίσης ξέρω πως κάποιες φορές τα χαζεύω και μπαίνω στην σύγκριση ότι εγώ δεν “αντέχω” να τα κάνω όλα με το μωρό. Ας κάνουμε λίγο πιο κανονικό και το “μέχρι εδώ μπορώ τώρα είναι ok”. Εδώ θα είμαστε, τη μια θαρραλέοι και την άλλη μαζεμένοι και είναι ok».

Instagram Συνατσάκη