Με ριγέ μαγιό στη θάλασσα η μικρή Ολίβια - Η φωτογραφία της Μαίρης Συνατσάκη από το πρώτο μπάνιο με την κόρη της

"Έλιωσε" το Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να έχει επιλέξει να μη δείχνει το πρόσωπο της κόρης της στα social media της, ωστόσο πολλές φορές ανεβάζει φωτογραφίες της, στις οποίες ναι μεν κρύβεται, αλλά η γλύκα ξεχειλίζει κάθε φορά, από τα μαγουλάκια και τα αφράτα χεράκια και ποδαράκια της (δείτε τις εδώ ντυμένες ασορτί).

Το Σάββατο 8/7, μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την επίσκεψή τους στην παραλία, όπου η μικρή Ολίβια έκανε το πρώτο της μπάνιο, φορώντας ένα ριγέ μαγιό, ξετρελαίνοντας τους ακόλουθους της επιχειρηματία. Έμειναν μαζί μέχρι αργά δίπλα στη θάλασσα αγκαλιά για να δουν το ηλιοβασίλεμα.

Διαβάστε επίσης: «Kάθε μέρα δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι καταπληκτική» - Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Μαίρης Συνατσάκη για την μητρότητα

Η φωτογραφία της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη με μαγιό στο πρώτο της μπάνιο

Μαίρη Συνατσάκη κόρη παραλία
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που δέχεται για το μεγάλωμα του μωρού της

Νέο show room στους Αμπελόκηπους άνοιξαν η Μαίρη Συνατσάκη με την Αθηνά Οικονομάκου. Οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν εκεί και απέσπασαν δηλώσεις και από τις δυο επιχειρηματίες (δείτε τις δηλώσεις της Αθηνάς).

Η πρώην παρουσιάστρια, μίλησε για το δοκιμαστικό που έκανε για το Shopping Star, ενώ απάντησε στα πολύ αρνητική μηνύματα που δέχεται από τότε που έγινε μαμά.

«Όταν εκφράζω μια άποψη ότι θα αφήσω το παιδί μου να επιλέξει το κοινωνικό του φύλο, ακούω σχόλια ότι άλλες πασχίζουν να γίνουν μάνες και έχει γίνει μάνα αυτή και κρίμα το καημένο το παιδί. Αυτό είναι μια καινούργια πίστα χολής που πονάει, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Γιατί κανένας δεν ξέρει εγώ τι έχω περάσει για να γίνω μάνα και επειδή η δική μου πρόθεση είναι αγάπης και μόνο και αποδοχής, δεν μπορώ να καταλάβω καν που χωράει το μίσος αυτό», ανέφερε αρχικά φανερά απογοητευμένη.

«Μου έκλεισαν το twitter; Είναι οκ για εμένα. Είναι τοξικό μέσο για εμένα», είπε στη συνέχεια.

«Έκανα και εγώ κουβέντα για το Shopping Star. Είμαι μία από τους πάρα πολλούς ανθρώπους που έχουν δει. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα ήθελα να το κάνω» αποκάλυψε για τα επαγγελματικά της.