Χαμός από παιχνίδια στο παιδικό δωμάτιο της Ολίβιας - Το βίντεο με την Μαίρη Συνατσάκη μέσα στο σπίτι της

Ξεκίνησε να συμμαζεύει με ρυθμό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαμός από παιχνίδια στο παιδικό δωμάτιο της Ολίβιας - Το βίντεο με την Μαίρη Συνατσάκη μέσα στο σπίτι της

Η Μαίρη Συνατσάκη πριν μήνες έζησε το θαύμα της ζωής και απέκτησε το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτα της με τον Ίαν Στρατή. Σήμερα ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας, με την μικρή Ολίβια να την γεμίζει καθημερινά με τρυφερές στιγμές και έντονα συναισθήματα.

Μπορεί η ίδια να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της ακόμη και με την κορούλα της.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, η Μαίρη Συνατσάκη αναδημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο της Ντορέττας Παπαδημητρίου, στο οποίο την είδαμε να συμαζεύει το δωμάτιο της Ολίβια (δείτε εικόνες και από το υπόλοιπο σπίτι).

Το παιδικό δωμάτιο της κόρης της Μαίρης Συνατσάκη

Το παιδικό δωμάτιο είναι γεμάτο παιχνίδια, αρκούδια και βιβλία!

Η εξομολόγηση της για το μωρό

Η Μαίρη Συνατσάκη, στην ανάρτηση που έκανε το πρωί της Πέμπτης 4/8, έγραψε τα εξής:

«Καλά, με έχετε ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα με τις προτάσεις σήμερα και έχω περάσει τέλεια να τις διαβάζω. Ευχαριστώ που συμπεριλαμβάνετε σε αυτά που μου γράφω το άγχος μου και την απειρία μου για το task: ''πρώτη φορά διακοπές με το μωρό''. Ξέρω ότι κάποιοι είστε πιο θαρραλέοι από εμένα».

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας ότι: «Ξέρω ότι υπάρχουν πιο θαρραλέα insta accounts από το δικό μου. Ξέρω ότι κάποιες φορές τα χαζεύω και παίρνω λίγη ώθηση να κάνω και εγώ πράγματα, αλλά επίσης ξέρω πως κάποιες φορές τα χαζεύω και μπαίνω στην σύγκριση ότι εγώ δεν “αντέχω” να τα κάνω όλα με το μωρό. Ας κάνουμε λίγο πιο κανονικό και το “μέχρι εδώ μπορώ τώρα είναι ok”. Εδώ θα είμαστε, τη μια θαρραλέοι και την άλλη μαζεμένοι και είναι ok».

Instagram Συνατσάκη