Με πολυτελείς πολυελαίους, δύο σαλόνια, δωμάτιο βεστιάριο και κήπο - Φωτογραφίες από τη μονοκατοικία Οικονομάκου & Μιχόπουλου στην Κηφισιά

Έχουν και τζάκι στο ένα από τα δύο καθιστικά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου γνωρίστηκε με τον Φίλιππο Μιχόπουλο στη Μύκονο και το 2013 πήραν την απόφαση να μείνουν μαζί. Έτσι απέκτησαν το σπίτι τους στην Κηφισιά, το οποίο πλέον έχει διαμορφωθεί ανάλογα με τις ανάγκες των δύο παιδιών τους, του Φίλιππου που γεννήθηκε το 2018 και της μικρής Σιέννα - Ηλέκτρας, που ολοκλήρωσε την ευτυχία τους το 2021 (δείτε εδώ πότε παντρεύτηκαν και όλο το φωτογραφικό τους άλμπουμ).

Πρόκειται για μία μονοκατοικία, την οποία η ηθοποιός έχει παρουσιάσει πολλές φορές μέσα από τα social media της και κυρίως από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Στο σαλόνι κυριαρχεί το ξύλο, ακόμα και στους τοίχους, ενώ σε αυτό υπάρχει και ένα ασύμμετρο ξύλινο τραπεζάκι που ξεχωρίζει, καθώς και οι δυο στρογγυλεμένες πολυθρόνες χωρίς βάση. Αυτό δεν είναι το μόνο καθιστικό τους, αφού έχουν και ένα δεύτερο πιο μικρό. Σε εκείνο το τζάκι κλέβει την παράσταση!

Τα βλέμματα πέφτουν επίσης από το βεστιάριο της ηθοποιού, που δεν γινόταν να λείπει και σε αυτό βρίσκονται όλα τα ρούχα από την συλλογή της, τα κοσμήματα και τα παπούτσια της. Επίσης εντυπωσιακός χώρος είναι και ο κήπος, ο οποίος τα καλοκαίρια γεμίζει με παιχνίδια για τα παιδιά, κούνιες κλπ.

Δείτε επίσης εικόνες από το εξοχικό στο Γύθειο.

Φωτογραφίες και βίντεο από το σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου στην Κηφισιά

Οικονομάκου σπίτι

Οικονομάκου δωμάτιο Σιέννας

Οικονομάκου Μιχόπουλος σπίτι

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι κήπος