Μεζονέτα με κλασική διακόσμηση & κήπο τεράστιων στρεμμάτων - Το ονειρικό πατρικό με θέα σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη στην Θεσσαλονίκη

Δείτε φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Σάκης Τανιμανίδης με την Χριστίνα Μπόμπα να έχουν ταλαιπωρηθεί, καθώς κάνουν ολική ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα, ωστόσο έχουν βρει τις λύσεις. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι είχαν νοικιάσει ένα εντυπωσιακό εξοχικό (δείτε φωτογραφίες) ενώ μεγάλο μέρος περνάνε και στην Θεσσαλονίκη που βρίσκεται το πατρικό σπίτι του παρουσιαστή.

Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει δημιουργήσει την δική του οικογένεια η οποία είναι πολύ δεμένη και αγαπημένη, ακολουθώντας τα βήματα των γονιών του και δίνοντας την ίδια αγάπη στα δικά του παιδιά, όπως ακριβώς του έδωσαν η μητέρα του και ο πατέρας του.

Συχνά λοιπόν τους επισκέπτεται στην Θεσσαλονίκη και μέσα από αναρτήσεις που έχει κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας έχει δείξει σημεία από το σπίτι τους.

Φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι του Σάκη Τανιμανίδη

Πρόκειται για μεζονέτα με δυο ορόφους μέσα σε ένα κτήμα πολλών στρεμμάτων. Το κτήμα αυτό μάλιστα, έχει δυο σπίτι, των γονιών του και άλλο ένα.

Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ο τεράστιος κήπος γεμάτος πράσινο γκαζόν, ενώ το εσωτερικό έχει κλασική διακόσμηση.

Σάκης Τανιμανίδης σπίτι Θεσσαλονίκη

Χριστίνα - Θεσσαλονίκη

Σάκης - Θεσσαλονίκη

Το πατρικό σπίτι της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα επίσης επισκέπτεται συχνά το πατρικό της σπίτι. Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 29/7, αυτό βρίσκεται στα Καμένα Βούρλα και έχει τεράστια αυλή με θέα στη θάλασσα, για να παίζουν οι δίδυμες κόρες της χωρίς σταματημό.

«Πίσω στη βάση μου, στα μέρη που μεγάλωσα, αυτή τη φορά με τις μικρούλες μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της.

Χριστίνα Μπόμπα πατρικό

Χριστίνα Μπόμπα πατρικό Καμένα Βούρλα