Σε σπίτι με θέα την θάλασσα και πισίνα τεραστίων διαστάσεων - Το μέρος που μετακόμισε προσωρινά η οικογένεια Τανιμανίδη & Μπόμπα

Αποκαλύφθηκε!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σάκης Τανιμανίδης
Instagram / Σάκης Τανιμανίδης

Εδώ και λίγο καιρό είναι γνωστό πως ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανακαινίζουν το σπίτι στο οποίο έμεναν, μεγαλώνοντας τους χώρους και προσαρμόζοντάς το στις ανάγκες των δίδυμων παιδιών τους (δείτε εδώ το διώροφο κτίριο με τις τεράστιες τζαμαρίες που σχεδιάζουν). Αυτό σημαίνει πως το η οικογένεια δεν μπορεί να μένει σε αυτό όσο γίνονται εργασίες, γι' αυτό και έχουν προχωρήσει σε μία προσωρινή μετακόμιση.

Και δεν διάλεξαν ένα οποιοδήποτε μέρος! Μπορεί οι δυο τους να μην είχαν αποκαλύψει μέχρι σήμερα, Σάββατο 13/5, που βρίσκονται, όμως ένα story της καλής τους φίλης, Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου, πρόδωσε την τοποθεσία τους.

Το μέρος που έχει μετακομίσει προσωρινά η οικογένεια Τανιμανίδη - Μπόμπα

Πιο συγκεκριμένα, η σύντροφος του Ηλία Μπόγδανου αποφάσισε να επισκεφθεί τους φίλους της και να παίξει με τις κόρες τους, όπως φαίνεται σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως νωρίτερα είχε δημοσιεύσει και μία εικόνα από την θέα του σπιτιού αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται σε νησί και μάλιστα στην Αντίπαρο, προδίδοντας με αυτό τον τρόπο την αλήθεια.

Η οικογένεια Τανιμανίδη έχει νοικιάσει έναν πολύ όμορφο με πισίνα και θέα το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας και οι ακόλουθοί τους "τρελαίνονται"!

Μπόμπα Τανιμανίδης Αντίπαρος μετακόμιση

Μπόμπα Τανιμανίδης Αντίπαρος
Instagram / Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Το ονειρικό σπίτι που είχαν νοικιάσει στο Συνεβρό

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα αγαπούν πολύ τα ταξίδια και αυτή τη συνήθεια διατηρούν ως γονείς και μάλιστα προσπαθούν να μάθουν στις κόρες τους από μικρές, τη μαγεία του να συναντάει κανείς νέους τόπους & εικόνες.

Λίγο πριν το Πάσχα λοιπόν, η οικογένεια έκανε μία νέα απόδραση, συγκεκριμένα σε ένα χωριό της Αχαΐας, στο Συνεβρό με τις πρώτες αναρτήσεις του ζευγαριού από το σημείο στα social media να μας μαγεύουν!

Τόσο η φύση και οι ομορφιές της περιοχής είναι ζηλευτές, καθώς το σπίτι, που έχουν νοικιάσει για τη διαμονή τους είναι το κάτι άλλο! Θα λέγαμε, πως είναι βγαλμένο από παραμύθι τόσο στο εσωτερικό του, όσο και εξωτερικά (δείτε εδώ το ξεκαρδιστικό βίντεο με τις δίδυμες).

Τανιμανίδης - Μπόμπα απόδρασηΤανιμανίδης - Μπόμπα απόδραση