Τον ξάπλωσαν κάτω και ξεκίνησαν να... - Το ξεκαρδιστικό βίντεο με τις δίδυμες και τον Σάκη Τανιμανίδη

Η ανάρτηση του στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @sakiswp)
(instagram / @sakiswp)

Κυριακή (1/4) σήμερα και η αγαπημένη οικογένεια της ελληνικής showbiz, αυτή του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα επέλεξαν να την περάσουν στο σπίτι, δημιουργώντας. Ο επιχειρηματίας και παρουσιαστής του Dragon's Den τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού σε καθημερινή βάση βλέπει τις δύο κόρες του να μεγαλώνουν.

Ο ίδιος, που πρόσφατα έγινε γνωστή μια κίνηση του (δείτε την εδώ) ανάρτησε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, από την καθημερινότητα του, ως μπαμπάς και οι διαδικτυακού του φίλοι ξετρελάθηκαν. Φυσικά και αυτή την φορά, Αριάνα και Φιλίππα κατάφεραν να ξαπλώσουν κάτω στο πάτωμα τον μπαμπά τους και να τον... ζωγραφίσουν, σαν να είναι καμβάς ζωγραφικής.

Η ανάρτηση του Τανιμανίδη με τις κόρες του

«Όταν ζεις με δυο Πικάσο στο ίδιο σπίτι» έγραψε με χιούμορ ο Σάκης Τανιμανίδης στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Η αποκάλυψη του Τανιμανίδη για τα σχόλια που λαμβάνει

Το μεσημέρι της Κυριακής (19/3) στην εκπομπή «TractioN» βρέθηκε καλεσμένος ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή του STAR για τις επαγγελματικές του επιτυχίες, κάτι που κατάφερε με την βοήθεια της "τύχης".

Επιπλέον, ο Σάκης Τανιμανίδης αναφέρθηκε στην πανέμορφη οικογένεια που έκανε με την Χριστίνα Μπόμπα, κάτι που σε καθημερινή βάση τον τρελαίνει με την καλή έννοια (δείτε εδώ την ανάρτηση με τις δίδυμες), αλλά έκανε λόγο και για τα αρνητικά σχόλια που λαμβάνει για τον αυτόν.

«Εμένα μου αρέσει να μεταφράζω τις ιδέες σε επιχειρείν, αυτό έχω σπουδάσει άλλωστε. Στις επιχειρήσεις δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις αλλά αυτή είναι και η αδρεναλίνη. Αν κάνεις επιχειρείν για να βγάλεις χρήματα, θα χάσεις. Αν το κάνεις γιατί σου αρέσει αυτό το κυνήγι, τότε και να μη βγάλεις χρήματα θα έχεις πετύχει.

Είμαι πολυπράγμων. Με έχουν πει πολλά πράγματα: παρουσιαστή, επιχειρηματία, μ@#$λάκα, γυμνασμένο… το πιο ωραίο που μου έχει πει κάποιος είναι «μπαμπά». Δεν θέλω να χάσω ούτε μία στιγμή από την εμπειρία της πατρότητας. Περνάνε τα χρόνια και περνάει η περίοδος που είναι μωράκια», παραδέχτηκε.

Σχετικά με το World Party, είπε: «Το πιο απίθανο μέρος ήταν η ζούγκλα του Αμαζονίου. Είναι ό,τι πιο διαφορετικό μπορείς να δεις. Το να πεις τις διαφορές ανάμεσα σε δύο πόλεις, εντάξει, είναι πόλεις. Το να πας μέσα στη ζούγκλα είναι τελείως διαφορετικό, εντυπωσιακό, νιώθεις μια ανατριχίλα».