Οι κόρες τους «σήκωσαν» ένα ολόκληρο παιχνιδάδικο: Τι τους πήραν Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Οι κόρες τους «σήκωσαν» ένα ολόκληρο παιχνιδάδικο: Τι τους πήραν Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα

Αφοσιωμένοι στην οικογένειά τους είναι τα τελευταία χρόνια ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, με τις περισσότερες εξόδους τους πλέον να αφορούν στις κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα. Έτσι και την προηγούμενη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου, όταν κανείς δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε μέσα σε λίγες ώρες, ο φακός τού YOU συνάντησε το ζευγάρι σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων μαζί με τις δίδυμες, να αγοράζουν παιχνίδια από επώνυμο κατάστημα και να χαίρονται ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις και γυρίσματα.

Αρκουδάκια, μαϊμουδάκια και κουκλίτσες συνέθεσαν το... παζλ της παιδικής τους σακούλας, με την αγαπημένη “τετράδα” να αποχωρεί μέσα σε είκοσι λεπτά για να επιστρέψει σπίτι.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Μόνο τυχαίο δεν ήταν ότι, εμπνευσμένος και από τα παιχνίδια των διδύμων του, ανέφερε στο μήνυμά του την επόμενη μέρα, ο Σάκης Τανιμανίδης: «Το 2023 που στέλνω live location στο Whatsapp για να δει ο κολλητός μου σε πόση ώρα φτάνω στην καφετέρια και πετάω drones με το κινητό μου… οι γραμμές των τρένων στην Ελλάδα έχουν λιγότερη τεχνολογία από το κουκλάκι που όταν το ταΐζουν οι κόρες μου βγάζει ήχους!», αναφερόμενος φυσικά στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από τα Τέμπη (δείτε εδώ όλη την ανάρτησή του).

Τανιμανίδης & Μπόμπα κουβαλούν τα... οικογενειακά βάρη!

Τανιμανίδης Μπόμπα παιδιά

Τανιμανίδης Μπόμπα περιοδικό you

Η επιθυμία τους για τρίτο παιδί

Κατά διαστήματα έχουν δεχθεί άπειρα επιθετικά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου που τους κάνουν όχι απλά υποδείξεις αλλά και επιθέσεις στον τρόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Παρόλα αυτά ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έχουν αποδείξει ότι είναι 100% αφοσιωμένοι στον ελεύθερό τους χρόνο στα παιδιά τους και έχουν εκδηλώσει, μάλιστα, ανοιχτά τη μεγάλη τους επιθυμία όσο δύσκολο κι αν είναι να μεγαλώσουν την οικογένειά τους κι άλλο, αποκτώντας ακόμα ένα παιδί...

«Ναι, θέλω ακόμα ένα παιδί», απαντά η Χριστίνα Μπόμπα στην ερώτηση που της κάνουν κάθε τόσο οι διαδικτυακοί της φίλοι - και το εννοεί...

Περισσότερα στο νέο τεύχος του You που κυκλοφορεί, σήμερα Τετάρτη 8/3, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,50 ευρώ