Με εφέ τούβλου, εντοιχισμένες βιβλιοθήκες, τεράστια κουζίνα σε πάγκο & πολύχρωμα διακοσμητικά - Το ζεστό σπίτι της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
dorettapapadimitriou_official - Instagram
dorettapapadimitriou_official - Instagram

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου πήρε την απόφαση να μπει σχετικά μικρή σε ηλικία στον στίβο της μητρότητας φέρνοντας στη ζωή τους δύο της γιους με τον Κώστα Πηλαδάκη (δείτε εδώ τις σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της).

Ο μεγαλύτερος γιος της ηθοποιού σπουδάζει στην Κύπρο και ο δεύτερος δίνει πανελλήνιες, επομένως η Ντορέττα Παπαδημητρίου ετοιμάζεται να τον αποχωριστεί από του χρόνου και να μείνει μόνη της στο σπίτι τους.

Το εσωτερικό του σπιτιού της Ντορέττας Παπαδημητρίου

Σίγουρα η καθημερινότητά της θα αλλάξει σε ένα βαθμό, ωστόσο η Παπαδημητρίου θα απολαμβάνει είτε μόνη της, είτε με παρέα το υπέροχο και πολύ ζεστό διαμέρισμά της. Μέσα από φωτογραφίες στο instagram έχουμε δει το εσωτερικό του και πραγματικά μαγευτήκαμε.

Έχει ξύλινα πατώματα, ενιαίο σαλόνι - κουζίνα με την εστία να είναι σε έναν μεγάλο πάγκο. Τα χρώματα στο σπίτι είναι έντονα και ζωντανά, καθώς και ο καναπές πολύ άνετος για να χαλαρώνει η Παπαδημητρίου μετά από μία κουραστική ημέρα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Σαλόνι
dorettapapadimitriou_official - Instagram
Ντορέττα Παπαδημητρίου - Κουζίνα
dorettapapadimitriou_official - Instagram



Οι δηλώσεις της για τη μητρότητα

Ήθελα να γίνω μαμά απλά δεν περίμενα να συμβεί στα 24. Με τα παιδιά εξασκείς πολύ την υπομονή σου, θέλει πολύ εξάσκηση με την ψυχραιμία. Δεν είχα καθόλου υπομονή να περιμένω να γίνουν τα πράγματα. Χρειαζόταν πολλά πράγματα να τα λέω πολλές φορές», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Οι γιοι μου μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε. Πήγα εκεί να του φτιάξω το σπίτι, να του ψωνίσω, να του τακτοποιήσω. Όταν έφυγα, με πείραξε κι όχι αμέσως. Γύρισα σπίτι, πέρασαν δύο ημέρες που δεν ήταν στο σπίτι και εκεί προβληματίστηκα. Όσο απότομη είναι η αλλαγή να γίνεις μάνα, τόσο απότομη αλλαγή είναι, όταν φεύγουν. Έχεις συνηθίσει τη ζωή σου για 18 χρόνια με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο και μετά φεύγουνε», εξήγησε για την αλλαγή στη ζωή της με την αναχώρηση του γιου της για σπουδές. Όλη αυτή η συζήτηση έκανε την παρουσιάστρια της εκπομπής να συγκινηθεί.

Στη συνέχεια, εξήγησε για τη δυσκολία που αντιμετώπισε στη γέννα του γιου της, «Ο Διονύσης παρότι ήταν στη σωστή θέση δεν έβγαινε με τίποτα, είχε σφηνώσει, οπότε αναγκάστηκαν να τον βγάλουν με εμβρυουργό, που είναι οι λεγόμενες κουτάλες, αλλά δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Του πήρε λίγη ώρα, έχει ένα σημάδι ο Διονύσης μόνιμο γιατί τραυματίστηκε στη γέννα με την κουτάλα».

«Μιλάμε για όλα τα θέματα με τα παιδία μου, έχουμε φτιάξει μία σχέση, που να μιλάμε για όλα. Έχουμε μία πολύ δεμένη σχέση μεταξύ μας. Οι μητέρες μόλις γινόμαστε μαμάδες πάει πακέτο. Οι ενοχές έρχονται και από το περιβάλλον», συνέχισε σε άλλο σημείο της συζήτησης.

«Σε ότι είχε να κάνει με προσωπικά και τέτοια που κατά καιρούς μπορεί να έχει γραφτεί το οτιδήποτε, φρόντιζα να είναι πάντα ενήμερα από πριν για οτιδήποτε», υπογράμμισε για την προσωπική της ζωή.

«Με τον μπαμπά τους έχουμε χωρίσει αρκετά χρόνια, αλλά όσο ομαλά και να γίνει, είναι μια αλλαγή στη ζωή των παιδιών. Αλλά έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία και μια πολύ καλή σχέση φιλική μεταξύ μας. Ακόμα και στην αρχή που δεν ήταν τα πράγματα τόσο ομαλά και τόσο ωραία, σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά δεν υπήρξε ποτέ τίποτα. Το χειριστήκαμε σε σχέση με τα παιδιά, πραγματικά, όσο καλύτερα μπορούσαμε και αυτό είναι πολύ βοηθητικό», είχε πει η Ντορέττα Παπαδημητρίου στην εκπομπή "Μαμά-δες".