Με κόκκινη κουζίνα, πράσινο ψυγείο, τζάκι και βεράντα που έχει θέα όλη την Αθήνα - Το μοντέρνο διαμέρισμα που μετακόμισαν Συνατσάκη και Στρατής

Αυτό είναι το παιδικό δωμάτιο της Ολίβιας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mairiboo - Instagram
mairiboo - Instagram

Η Μαίρη Συνατσάκη έχει μια πολύ ιδιαίτερη και δεμένη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς διατηρεί πολύ ενεργούς λογαριασμούς στα προσωπικά της social media μοιραζόμενη στιγμές της καθημερινότητάς της.

Μια λοιπόν από τις πρόσφατες αλλαγές στη ζωή της Συνατσάκη και του Στρατή ήταν η απόφασή τους να μετακομίσουν από το σπίτι, που μέχρι πρότινος έμεναν με την μετακόμιση αυτή να μην είναι η πρώτη για το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Η βοήθεια φίλων και συγγενών ήταν πολύτιμη για τη γνωστή influener δεδομένου ότι έχει ένα μικρό παιδί και έτσι τίποτα δεν είναι τόσο εύκολο, όσο πριν που δεν είχε αναλάβει αντίστοιχες υποχρεώσεις.

Με ένα βίντεο στο youtube η Μαίρη Συνατσάκη έδειξε την Πέμπτη 14/12 την φάση της μετακόμισης αλλά και πλάνα από το νέο και μοντέρνο της σπίτι με το παιδικό δωμάτιο της Ολίβιας να ετοιμάζεται πρώτο από όλα (δείτε εδώ την τούρτα για τα πρώτα της γενέθλια).

Το νέο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Η αρχή της σχέσης της με τον Στρατή

«Εμένα πάντα μου άρεσε αλλά ήταν λίγο πιο τρελούλης παλιά, ήξερα δηλαδή, ότι αν πάω κατά εκεί, θα καταστραφούμε. Δεν ήταν τόσο τρελούλης στην τριετία, που μεσολάβησε. Είπα πάμε για παρανάλωμα. Ήταν μεγάλη ανατροπή και σχετικά γρήγορα. Ο Ίαν είναι πολύ έτοιμος να ακούσει και να μετακινηθεί σε πράγματα», είπε η Μαίρη Συνατσάκη στην εκπομπή ''Μαμά -δες''.