Μαίρη Συνατσάκη: Στα πατώματα με τη νονά της η μικρή Ολίβια - Η εντυπωσιακή τούρτα με το ουράνιο τόξο για τα πρώτα της γενέθλια

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Στις 5 Δεκεμβρίου, η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια. Η μικρή Ολίβια έγινε ενός και η μητέρα της το γιόρτασε αρχικά δημοσιεύοντας ένα βίντεο με στιγμές τους από την γέννα της μέχρι και τα πρώτα της βήματα (δείτε το εδώ), και στη συνέχεια μαζεύτηκαν στο σπίτι της με τον Ίαν Στρατή οι συγγενείς, οι νονοί και οι φίλοι τους και έσβησαν την τούρτα με το κεράκι της.

Η επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από την μάζωξη αυτή, μία αγκαλιά στο πάτωμα με την νονά Ντορέττα Παπαδημητρίου και μία με την τούρτα με το ουράνιο τόξο που επέλεξε με τον σύντροφό της για την κορούλα τους.

Το δημόσιο ευχαριστώ της Μαίρης Συνατσάκη για τις ευχές στην κόρη της

«Οι ευχές σας, τα μηνύματα σας, ο τρόπος που συνεχίζετε να δημιουργείτε όλοι σας ένα πέπλο τρυφερότητας σαν προστασία για την μικρουλενια μας… το ευχαριστώ είναι ελάχιστο μπροστά στην αγάπη αλλά, σας ευχαριστώ!», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα και γέμισε ακόμη περισσότερες ευχές.

Όλες οι στιγμές που ''λύγισε'' λόγω της μητρότητας

Την Κυριακή (5/11) η Μαίρη Συνατσάκη με αφορμή τους 11 μήνες ζωής της Ολίβιας αποφάσισε να δημοσιεύσει στο instagram ένα βίντεο ''γροθιά'' στο στομάχι δείχνοντας τα κομμάτια, που όλες οι μαμάδες βιώνουν τα πρώτα χρόνια της μητρότητας.

Δείτε επίσης: Με καρότο, ντομάτα & κρεμμύδι - Εύκολη συνταγή για κολοκυθοκεφτέδες από τη Μαίρη Συνατσάκη για μωράκια χωρίς δόντια (Βίντεο)

«11 μήνες με την Ολίβια και για πάντα. Αν κάποιος μου ζητούσε να του εξηγήσω πως νιώθω αυτούς τους μήνες θα του έλεγα μαζεμένα ΟΛΑ τα παραπάνω. Το πρωτότυπο βίντεο ανήκει στην @shawnathemom και το βρήκα στο TikTok πριν λίγο καιρό. Γελούσα και έκλαιγα μαζί μετά από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια με είχε καταλάβει! Συνολικά!

Σε όλα τα επίπεδα αυτού του καινούριου ρόλου. Αυτό το βίντεο κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να με παρηγορήσει, να μου πάρει τις ενοχές και να μου πει ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ήθελα να υπάρχει άλλη μια εκεί έξω που να το βιώνει έτσι και να μην είμαι η μόνη. Ήθελα να το κάνω στα ελληνικά για να είναι ακόμη πιο οικείο το νόημα του σε όλους όσοι βιώνουν την συνθήκη αυτή και ήταν απελευθερωτικό να αφήσω τον εαυτό μου να ξεστομίσει όλα αυτά δημόσια.

Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι κάτι που έχει τοοοοση ομορφιά όσο το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν χωράει κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όπως και αν περνάς αυτήν την περίοδο μακάρι ποτέ να μην νιώσεις μόνη ή παράλογη ή υπερβολική. Τα καταφέρνουμε», έγραψε.