«Για πάντα...» - Η τρυφερή ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τα πρώτα γενέθλια της Ολίβιας

Δείτε το βίντεο

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ
NDP PHOTO/ ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Τα πρώτα γενέθλια της μικρή Ολίβιας, γιορτάζει η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής. Οι δύο νέοι γονείς πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν απο ακριβώς ένα χρόνο, στις 5/12/22, ήρθε στον κόσμο ο καρπός του έρωτα τους.

Η γνωστή Influencer, δημοσιεύει αρκετά συχνά, στιγμές από τη νέα της ζωή με την κόρη της ενώ δίνει και μικρά τιπς που κάνουν την καθημερινότητα της λίγο πιο εύκολη. Μάλιστα προσφατα ανέβασε και μια συνταγή που της "λύνει" τα χέρια.

Ο Ίαν Στρατής σε δηλώσεις του στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα με το απόσπασμα να προβάλλεται το Σάββατο 2/12 ανέφερε: «Είναι ενός έτους, 5 Δεκεμβρίου θα κλείσει τον πρώτο χρόνο ζωής. Θέλω πάρα πολύ να έρθει στην παράσταση, αλλά τόσο μικρή θα βαρεθεί μάλλον εύκολα. Ελπίζω να την κρατήσουμε να έχει ένα ενδιαφέρον και να κρατηθεί λίγο παραπάνω το ενδιαφέρον αυτήν για την παράσταση. Θέλω να ακούσει και τα τραγούδια, τα ακούει βέβαια κάθε μέρα, αλλά θέλω να τα ακούσει και live, με live ορχήστρα, θα είναι όμορφα πιστεύω.» (δείτε εδώ το βίντεο).

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη

Η Μαίρη Συντσακη, με μία ανάρτηση της στα social media, ευχήθηκε στην κόρη της που γίνεται ενός έτους. Συγκεριμένα η γνωστή επιχειρηματίας δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο που ξεκινά μέσα από την αίθουσα τοκετού, λίγο μετά τη γέννηση της Ολίβιας και συνεχίζει στις στιγμές της μιρκής μέσα στη χρονιά που πέρασε.

«Ένας χρόνος Ολίβια… και για πάντα» έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για τους 11 μήνες ζωής της Ολίβια

«11 μήνες με την Ολίβια και για πάντα. Αν κάποιος μου ζητούσε να του εξηγήσω πως νιώθω αυτούς τους μήνες θα του έλεγα μαζεμένα ΟΛΑ τα παραπάνω. Το πρωτότυπο βίντεο ανήκει στην @shawnathemom και το βρήκα στο TikTok πριν λίγο καιρό. Γελούσα και έκλαιγα μαζί μετά από αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κάποια με είχε καταλάβει! Συνολικά!

Σε όλα τα επίπεδα αυτού του καινούριου ρόλου. Αυτό το βίντεο κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να με παρηγορήσει, να μου πάρει τις ενοχές και να μου πει ότι κάνω το καλύτερο που μπορώ. Ήθελα να υπάρχει άλλη μια εκεί έξω που να το βιώνει έτσι και να μην είμαι η μόνη. Ήθελα να το κάνω στα ελληνικά για να είναι ακόμη πιο οικείο το νόημα του σε όλους όσοι βιώνουν την συνθήκη αυτή και ήταν απελευθερωτικό να αφήσω τον εαυτό μου να ξεστομίσει όλα αυτά δημόσια.

Μην αφήσετε κανέναν να σας κάνει να πιστέψετε ότι κάτι που έχει τοοοοση ομορφιά όσο το να μεγαλώνεις ένα παιδί δεν χωράει κανένα αρνητικό συναίσθημα. Όπως και αν περνάς αυτήν την περίοδο μακάρι ποτέ να μην νιώσεις μόνη ή παράλογη ή υπερβολική. Τα καταφέρνουμε», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.