Δίπατο με ξύλινη σκάλα, αναπαυτικούς καναπέδες & πολλά κεριά - Το υπέροχο σπίτι που μένει η Τσαβαλιά με τον Σεφερλή

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
elenatsavalia - Instagram
elenatsavalia - Instagram

Ένα από τα πιο ωραία και ζεστά σπίτια διαθέτουν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά μέσα στο οποίο μεγάλωσαν με πολλή αγάπη τον μοναχογιό τους, Χάρη Σεφερλή (δείτε εδώ την κούκλα σύντροφο του γιου τους).

Μέσα από φωτογραφικό υλικό, που συχνά - πυκνά δημοσιεύει στο instagram η ηθοποιός βλέπουμε σημεία από το εσωτερικό του σπιτιού της, το οποίο έχει διακοσμηθεί με την καλόγουστη και φινετσάτη αισθητική που η Έλενα Τσαβαλιά διαθέτει.

Το σαλόνι μάλιστα στο οποίο χαλαρώνει το ζευγάρι στον ελεύθερο τους χρόνο είναι ιδιαίτερα cozy. Η υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου περιλαμβάνει φυτά εσωτερικού χώρου, πίνακες και

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή


Όλη η αλήθεια για τον γάμο Σεφερλή & Τσαβαλιά

«Όταν ξεκινάει μια σχέση δεν το φαντάζεσαι. Σίγουρα καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος κάτι έχει να σου δώσει γι’ αυτό σου τραβάει το ενδιαφέρον. Η σχέση μας ξεκίνησε με υγιείς βάσεις, γιατί και οι δύο προήλθαμε από διαλυμένους γάμους. Δέσαμε σαν άνθρωποι, πρώτα από όλα αγαπηθήκαμε ως άνθρωποι, σίγουρα ερωτευτήκαμε, αλλά με τις δυσκολίες που μας βρήκαν μετά δεθήκαμε πάρα πολύ και όλη αυτή η κοινή πορεία και με τον ερχομό του Χάρη μας έδεσε περισσότερο.

Η Έλενα έχει ρίξει μεγάλο αγώνα και με τον ερχομό του Χάρη, γιατί κι εγώ είμαι επικεντρωμένος στη δουλειά και το έχει παραδεχτεί και η ίδια ότι δεν μπορεί να τα βάλει με τη δουλειά μου. Με έχει στηρίξει στα πολύ δύσκολα, ακόμα και τώρα και παίζοντας μαζί μου ακόμα και όταν νιώθει κουρασμένη, γιατί έχει και ένα μαγαζί τώρα.

Πολλές φορές που έχει πει ότι θα πάρει ανάσα, κάτι έχει συμβεί, έφυγε μια ηθοποιός και την έφερα νύχτα να μάθει όλο το έργο και την άλλη μέρα να κάνουμε πρεμιέρα. Έχει γίνει 2-3 φορές αυτό και εκείνη ήταν εκεί. Μέσα σε μια νύχτα φτιάξαμε ρούχα και ήταν η καλύτερη», είχε πει ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή Ελένη.