Μοιάζει την Έλενα Τσαβαλιά: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του γιου του Μάρκου Σεφερλή, Χάρη

«Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν την γνώρισα»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο γιός του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά, Χάρης, μεγάλωσε και... δηλώνει ερωτευμένος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης! Η ανάρτηση που έκανε, πριν από λίγο καιρό, και τον έδειχνε να φιλά στο στόμα τρυφερά το κορίτσι του (δείτε εδώ την φωτογραφία), στάθηκε ως αφορμή η Νάνσυ Παραδεισανού να ρωτήσει τον παρουσιαστή του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από την δική σου» αν έχει γνωρίσει την συγκεκριμένη κοπέλα!

Εκείνος όχι μόνο είπε ναι, αλλά ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν γνώρισα την κοπέλα του γιου μου. Είναι στα πρότυπα της μαμάς του. Έχει το γονίδιο το δικό μου, του αρέσουν οι ξανθές οι εντυπωσιακές» ενώ αποκάλυψε πως ήταν η πρώτη τους γνωριμία.

«Δεν μας έδειξε ότι ντράπηκε, είμαστε άνθρωποι που είμαστε γνωστοί αλλά τόσο προσγειωμένοι γι' αυτό και νομίζω ότι ο Χάρης δεν έχει συνειδητοποιήσει πόσο διάσημοι είναι οι γονείς του».

Η νέα ανάρτηση του Χάρη με την σύντροφό του

Ο Χάρης, λοιπόν, πριν από μία εβδομάδα έκανε μια ακόμα τρυφερή ανάρτηση με την κοπέλα του, από μια μαγευτική βραδιά που πέρασαν οι δυο τους για φαγητό.

Μοιάζει την Έλενα Τσαβαλιά: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του γιου του Μάρκου Σεφερλή, Χάρη
Instagram

κοπέλα Χάρη Σεφερλή
Instagram
μάρκος σεφερλής γιος
Instagram