«Παράδεισος» με πέτρινους τοίχους και ξύλινο δωμάτιο σοφίτα - Το βίντεο της Τούνη από το εξοχικό του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχωβα

Που να τελειώσει και η ανακαίνιση

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ταξίδεψαν σήμερα, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, μέχρι την Αράχωβα για να μεταφέρουν έπιπλα και διακοσμητικά στο σπίτι του δεύτερου που διαθέτει στην περιοχή. Είχαν αποφασίσει πριν από καιρό να το ανακαινίσουν, ωστόσο μέχρι να συμβούν κάποιες ριζικές αλλαγές, δεν ήταν εύκολο να τοποθετηθούν τα "όμορφα" στοιχεία του χώρου.

Η influencer, λοιπόν, όσο τα αντικείμενα έμπαιναν στη θέση τους, έκανε ένα μικρό τουρ στο εξοχικό και δημοσίευσε το βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται μια κατοικία παραδοσιακή, με πέτρινους τοίχους και ένα υπέροχο δωμάτιο σοφίτα, με μπαλκόνι.

Δείτε επίσης: Χιλιάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη - Το δώρο του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το εξοχικό του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχωβα

Και αφού πέρασε λίγη ώρα και κάποιοι χώροι ετοιμάστηκαν, η ίδια έδειξε με μία φωτογραφία πώς διαμορφώθηκε το master υπνοδωμάτιο με το διπλό γκρι κρεβάτι στη μέση και τα διακοσμητικά στον τοίχο.

Ιωάννα Τούνη Αλεξάνδρου σπίτι Αράχωβα
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Άνοιξε ο ροζ ''ναός'' της Bubblegun στην Αθήνα

Πολλοί είναι αυτοί που μιλάνε για την ''αυτοκρατορία'' της Ιωάννας Τούνη και δικαίως χαρακτηρίζουν έτσι το μαγαζί που έχει ανοίξει μαζί με την κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια δημιουργήθηκε site με eshop και πλέον άνοιξε νέο κατάστημα στην Αθήνα.

Η επιχειρηματίας μας είχε ενημερώσει μέσα από το instagram για το τι μέλλει γενέσθαι στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Περιστέρι, ωστόσο κανείς δεν περίμενε πως η νέα Bubblegun θα ανοίξει τόσο σύντομα τις πόρτες της στο κοινό.

Δείτε επίσης: «Σας παρακαλώ πολύ μην κράζετε...» - Η απάντηση της Ιωάννας Τούνη στις αντιδράσεις γύρω από τις τιμές των ρούχων της εταιρείας της

Την Δευτέρα 18/12 η Ιωάννα Τούνη έκανε τα πρώτα Insta stories της μέσα και έξω από το νέο εντυπωσιακό της κατάστημα - λίγο πριν γίνει το αδιαχώρητο από τις Αθηναίες, που θα σπεύσουν να ψωνίσουν. Όπως βλέπουμε το μαγαζί έχει την ίδια αισθητική με αυτό της Θεσσαλονίκης - σε ροζ αποχρώσεις - ωστόσο είναι πιο μεγάλο, αφού υπάρχει και πάνω όροφος γεμάτος ράφια και άπειρα ρούχα.