Χιλιάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη - Το δώρο του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Όχι αυτό που θα περίμενε...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Τούνη καθημερινά τρέχει και δεν φτάνει. Ξυπνάει συνήθως πολύ νωρίς και λόγω του μωρού, αλλά και εξαιτίας των υποχρεώσεών της και συνεχώς βρίσκεται από meeting σε meeting και από ετοιμασίες σε νέες ετοιμασίες. Αυτή την περίοδο, για παράδειγμα, ετοιμάζει ταυτόχρονα τα εγκαίνια του νέους της καταστήματος ρούχων στην Αθήνα (δείτε εδώ τον εντυπωσιακό χώρο) και την ανακαίνιση του σπιτιού του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχωβα (δείτε επίσης το μαγαζί που έχει εκεί). Και μαζί με όλα αυτά προσέχει το παιδί της και φροντίζει να μη του λείψει τίποτα.

Ο χρόνος της, λοιπόν, είναι πολύ περιορισμένος, γι' αυτό και δεν προλαβαίνει να πάρει δώρα. Σκέφτηκε, όμως, την πιο ανέξοδη λύση για τον σύντροφό της και την μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μέσα από ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο προφίλ της στο Tik Tok.

Το δώρο της Ιωάννας Τούνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Άπλωσε στο πάτωμα ένα ολόκληρο χαρτί περιτυλίγματος, ξάπλωσε πάνω σε αυτό και έπειτα τυλίχθηκε μέσα σε αυτό. Το δώρο του καλού της είναι η ίδια! Φυσικά, τα like, τα σχόλια και οι αντιδράσεις που ακολούθησαν ήταν χιλιάδες.

Η κρίσεις στη σχέση τους και η ζωή μετά το παιδί

Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε ως καλεσμένη στην στήλη "Θάρρος ή Αλήθεια" του Fipster στο κανάλι του στο Youtube και εκεί συζήτησε μαζί του για όλα. Αναφέρθηκε στο My Style Rocks από όπου έγινε πάρα πολύ γνωστή και αγαπήθηκε από τον κόσμο, εξηγώντας πως πλέον δεν θα το πήγαινε ξανά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μετανιώνει για την συμμετοχή της τότε, διότι έμαθε πολλά και για την showbiz, αλλά και για τον ίδιο της τον εαυτό.

Μίλησε, όμως, και για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, για την οποία έχουν ακουστεί διάφορα κατά καιρούς. Είναι ένα έντονο ζευγάρι, πολύ αγαπημένο, αλλά δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι απορούν εάν έχουν περάσει ποτέ κρίση και εάν έχουν φτάσει κοντά στον χωρισμό. Τι απάντησε, λοιπόν;

Δείτε επίσης: «Τριών μηνών έγκυος ξανά;» - Το βίντεο της Ιωάννας Τούνη με φουσκωμένη κοιλιά

«Έχετε φτάσει σε σημείο χωρισμού με τον Δημήτρη;», ρώτησε συγκεκριμένα ο youtuber και η ίδια εξήγησε:

«Καλά εννοείται. Οριακά μπορώ να τσακωθώ μαζί σου και τώρα στο γύρισμα. Νομίζω ότι είναι υγιές να υπάρχουν τσακωμοί μέσα σε μια σχέση. Φυσικά και έχω τσακωθεί και έχω πει "φεύγω", έχω φτιάξει και την βαλίτσα μου, αλλά εντάξει μένω. Όχι, εντάξει, μετά σου λέει "έλα μωρό μου, δεν το εννοούσα έτσι, συγγνώμη" και τέτοια».

Έπειτα, αποκάλυψε ποιος κάνει το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρούν μετά από κάθε καβγά: «Δεν είναι στάνταρ ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση μετά από τσακωμό. Φαίνομαι τόσο σκυλίτσα; Όχι, κάνω κι εγώ την πρώτη κίνηση. Ρίχνω τα μούτρα μου. Αν έχω κάνει όντως την "πατάτα" θα τα ρίξω τα μούτρα μου. Αλλά δεν κάνω πατάτες συνήθως εγώ...».

«Δεν έχω σεξουαλική ζωή», δήλωσε στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε πόσο έχουν αλλάξει ερωτικά τους μετά τη γέννηση του παιδιού τους, επισημαίνοντας πως δεν τους αφήνει η κούραση να χαλαρώσουν. Απάντησε και για το couples therapy που έχουν κάνει, τονίζοντας πως όντως βοήθησε, αλλά θα ήθελε να πηγαίνουν συχότερα.

Δείτε επίσης: Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη όταν έμαθε ότι η κολλητή της, Στέλλα Πάσσαρη, δεν ακολουθεί τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Instagram