Για γευσιγνωσία στο μαγαζί του Δημήτρη Αλεξάνδρου στην Αράχωβα η Ιωάννα Τούνη και ο μικρός Πάρης - Το πρωί είναι brunchάδικο και το βράδυ club

Η μικρή απόδραση του ζευγαριού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, το Σάββατο 21/10, μετά την εξομολόγηση της Influencer για τον μπέμπη τους και την βοήθεια του καλού της για την "απαλλαγή" από τον ρόλο της μαμάς για λίγες ώρες, αποφάσισαν να φύγουν από την Αθήνα και να ταξιδέψουν μέχρι την Αράχωβα, μαζί, φυσικά, με τον μικρό Πάρη (δείτε εδώ το βίντεο από την βάφτισή του).

Εκεί το μοντέλο έχει ένα μαγαζί, που, όπως φαίνεται από τα stories που ανέβασαν στα προσωπικά τους προφίλ στο Instagram, το πρωί είναι καφετέρια, με πολλές επιλογές για brunch, και το βράδυ γίνεται club. Το ζευγάρι, λοιπόν, βρέθηκε εκεί για να πραγματοποιήσει γευσιγνωσία και να διαλέξουν τα φαγητά του μενού, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν βόλτες στα στενά της μικρής πόλης.

Η απόδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου και της Ιωάννας Τούνη στην Αράχωβα

Δημήτρης Αλεξάνδρου Πάρης Αράχωβα
Instagram / Δημήτρης Αλεξάνδρου

Η πρώτη φορά που ο μικρός Πάρης είπε τη λέξη "μαμά"

Η Ιωάννα Τούνη, η οποία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων γύρω από το όνομά της (δείτε εδώ τι συνέβη), δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Τρίτη 17/10 το πιο τρυφερό βίντεο με τον μικρό της γιο, ο οποίος πρόσφατα βαφτίστηκε Πάρης.

Κάθε μαμά που ακούει τις πρώτες λέξεις του μωρού ενθουσιάζεται, ενώ συνήθης είναι η "μάχη" για το αν θα ειπωθεί πρώτα η λέξης "μαμά" ή "μπαμπάς" ανάμεσα στα ζευγάρια. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, λοιπόν, ο ενθουσιασμός ήταν διπλός για τη διάσημη Influencer, καθώς η πρώτη λέξη του μπέμπη είναι "μαμά" και κατάφερε να τον βιντεοσκοπήσει την ώρα που την ξεστομίζει.