«Ελπίζω να με βοηθήσει ο Δημήτρης! Να είμαι απλά Ιωάννα αντί για μαμά Ιωάννα» - Η μεγάλη ανάγκη της Τούνη να βρει τον παλιό της εαυτό

Η εξομολόγηση στα social media

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Iωάννα Τούνη το μεσημέρι του Σαββάτου (21/10) βρήκε το χρόνο να κάνει δύο insta stories, στα οποία μιλούσε η ίδια για τον εαυτό της και το μωρό, όσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε βγάλει βόλτα τα σκυλιά τους με τον Πάρη.

Με ένα διάπλατο χαμόγελο η influencer αποκάλυψε, πως έχει μεγάλη χαρά, που το βράδυ της Παρασκευής (20/10) ο μικρός της ναι μεν ξύπνησε στον ύπνο του, αλλά δε χρειάστηκε να θηλάσει, πίνοντας γάλα από φόρμουλα.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Έτσι κατάφερε να θηλάσει το γιο της παρά το στενό & μακρύ φόρεμά της - Στο πάρτι για τα 6 χρόνια της Bubblegun

Στη συνέχεια, η Τούνη τόνισε, πως έχει ανάγκη να βρει κομμάτια του παλιού της εαυτού, να κάνει μερικά πράγματα χωρίς το μωρό με τις φίλες της, κάτι στο οποίο θα χρειαστεί τη βοήθεια και τη συνεργασία του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τον αποθηλασμό του γιου της

O λόγος που έπρεπε να διακόψει το θηλασμό

Η Ιωάννα Τούνη γνωρίζει για πρώτη φορά τον ιδιαίτερο κόσμο της μητρότητας μέσα από το πρώτο παιδί, που έχει φέρει στον κόσμο το μικρό Νουνίτο της, τον καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Mια από τις φορές, που η influencer βρέθηκε στην Αθήνα με το μπέμπη και μάλιστα την Παρασκευή 9/6 επισκέφτηκε τον παιδίατρο, καθώς τότε ο Νουνίτο ήταν 5 μηνών.

Μετά την επίσκεψη αυτή η Ιωάννα έκανε μία σειρά από stories στο instagram, εξηγώντας πως στο εξής θα σταματήσει σιγά σιγά το θηλασμό κάτι, που συστήνει και η γυναικολόγος της να κάνει επειγόντως.

«Λοιπόν, σου είπα ότι πήγαμε στον παιδίατρο σήμερα το πρωί. Το Νουνίτο σήμερα είναι πέντε μηνών. Έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχουν περάσει πέντε μήνες; Δηλαδή εννέα μήνες που τον είχα στην κοιλούμπα και πέντε μήνες που το μωρό έγινε παιδάκι πια.

Και μάλιστα επειδή είπα στο γιατρό, ότι θέλω σιγά σιγά να αποθηλάσω. Μέχρι σήμερα θηλάζω αποκλειστικά, πράγμα που σημαίνει ότι δεν κοιμάμαι τα βράδια, το μωρό ξυπνάει έξι με οκτώ φορές το βράδυ, είμαι πάρα πολύ κουρασμένη γενικά και πολύ άυπνη και τα νεύρα μου είναι χάλια.

Η γυναικολόγος μου με είχε συμβουλεύσει, ως γυναικολόγος, που νοιάζεται πιο πολύ για εμένα παρά για το μωρό, ότι θα έπρεπε να αντικαταστήσω κάποια γεύματα ίσως με σκόνη ή με κάποιο άλλο γάλα γιατί τα οιστρογόνα μου είναι στο μηδέν, που σημαίνει ότι ορμονικά περνάω κλιμακτήριο. Δεν έχω περίοδο, είμαι πολύ πρησμένη, δεν έχω περίοδο...», είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τούνη.