Στέφανος Κασσελάκης: «Κρατηθείτε, γιατί θα πάθετε σοκ από τη χλιδή και τον πλούτο!» - Η πολυτελής μονοκατοικία «παλάτι» που θα περάσει τις γιορτές με τον Tyler McBeth

«Εμάς τους κοινούς θνητούς μας ζαλίζει»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, δεν θα περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Αθήνα, αλλά θα πετάξει σε λίγες ημέρες ξανά στην Αμερική, για να μείνει μαζί με την οικογένειά του. Φυσικά, στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο σύζυγός του Tyler McBeth (δείτε εδώ τους πρόσφατους εορτασμούς στο σπίτι τους στην πρωτεύουσα).

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσίασαν, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει σε ένα σπίτι «παλάτι», αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, με τζάκι, μάρμαρα, πολυτελείς πολυελαίους και πολλά δωμάτια, το οποίο ανήκει στον αδερφό του Στέλιο. Οι εικόνες από το εσωτερικό του σοκάρουν!

Σε αυτό το σπίτι θα περάσει τις γιορτές ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Tyler McBeth

«Τελικά δεν θα πάει στο Μαϊάμι ούτε στη Νέα Υόρκη. Θα πάει αλλού. Θα σας πούμε που θα πάει, αλλά κρατηθείτε... Θα σας δείξουμε κιόλας, δεν θα σας πούμε απλώς. Θα σας δείξουμε το σπίτι που θα κάνει Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά ο κύριος Κασσελάκης. Κρατηθείτε, γιατί θα πάθετε σοκ από τη χλιδή και τον πλούτο! Δεν τα έκλεψαν οι άνθρωποι, είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες, ωστόσο η χλιδή και η πολυτέλεια, εμάς τους κοινούς θνητούς μας ζαλίζει. Κυριολεκτικά!», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Ετοιμάζει τις βαλίτσες του, θα φύγει παραμονή Χριστουγέννων. Θα ακούσουν πρώτα τα κάλαντα και μετά θα φύγει για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και θα πάει στο Τέξας στο σπίτι του αδερφού του, Στέλιου. Είναι οκτώ χρόνια μεγαλύτερος, παντρεμένος με δύο παιδιά», εξήγησε έπειτα ο Τάσος Τεργιάκης.

Και ο παρουσιαστής συνέχισε: «Είναι ένα σπίτι αξίας 3.500.000 εκατομμυρίων δολαρίων. Σοκ και δέος. Είναι ένα σπίτι πολύ ακριβό σε ένα συγκλονιστικό σημείο, απαράμιλλης αισθητικής και αρχιτεκτονικής. Έχει την λογική της παλιάς αποικιοκρατικής αισθητικής», με τη δημοσιογράφο που έκανε το ρεπορτάζ να αναφέρει: «Αγοράστηκε μέσα στο 2023. Μένουν τέσσερα άτομα σε αυτό το σπίτι. Έχει πέντε υπνοδωμάτια και είναι 570 τ.μ.» (δείτε εδώ και το διαμέρισμα που μένει στην Αθήνα).