«Για την πιο γλυκιά...» - Στιγμές ευτυχίας στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της πολιτικής σκηνής, αλλά και της εγχώριας showbiz αυτή τη χρονιά, καθώς από τη στιγμή που έθεσε υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του και η προσωπική του ζωή έγινε εξώφυλλο στα περιοδικά, αλλά και θέμα σχολιασμού στα τηλεοπτικά πάνελ. Από το στόχαστρο των media δεν ξέφυγε και ο σύζυγός του, πλέον, Tyler McBeth!

Οι δυο τους, παρόλο που δεν συνηθίζουν να δημοσιεύουν τις καθημερινές τους στιγμές στα social media, το βράδυ της Παρασκευής 1 Δεκεμβρίου αποφάσισαν να μοιραστούν την χαρά τους για το "παιδί" τους μέσα από ένα βίντεο στο Instagram.

Δείτε επίσης: «Ανεξαρτήτως φύλου...» - Το ξεκαθάρισμα του Στέφανου Κασσελάκη μετά την παρεξηγημένη δήλωση για την απόκτηση δύο αγοριών με τον Tyler

Η τρυφερή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth στο Instagram

Η σκυλίτσα τους, Farlie, είχε τα γενέθλιά της και το ζευγάρι θέλησε να το γιορτάσει δίνοντάς της ένα γλυκό κατάλληλο για κατοικίδια, σβήνοντας κεράκια μαζί της. «Για την πιο γλυκιά σκυλίτσα του κόσμου», σημείωσαν και πλήθος κόσμου έσπευσε να σχολιάσει κάτω από την ανάρτηση, στέλνοντας ευχές για το ζωάκι τους.

Αυτό είναι το υπερπολυτελές σπίτι που μένουν

Υπερπολυτελές με θέα την Ακρόπλη και τον Εθνικό Κήπο είναι το σπίτι που θα στεγάσει την οικογένεια του Στέφανου Κασσελάκη και του συζύγου του, Tyler. Μπορεί όλο αυτό τον καιρό να "οργιάζουν" οι φήμες σχετικά με το σπίτι που θα μείνει τελικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο αυτό τελικά φαίνεται ότι "έκλεψε" την καρδιά του ζευγαριού και όχι άδικα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Live News, το εν λόγω διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα υπερπολυτελές συγκρότημα κατοικιών στο κέντρο της Αθήνας. Το "The One Acropolis" αποτελεί ένα αριστοκρατικό και μοντέρνο κτίριο, στην καρδιά της πόλης, με θέα την Ακρόπολη και τον Εθνικό Κήπο.

Δείτε επίσης: «Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ...» - Η ξαφνική αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από την παρουσίαση βιβλίου

Η μαγευτική θέα "κοβει" την ανάσα, ενώ το εσωτερικό του είναι σαν βλέπεις ταινία από το Hollywood και τα καταπράσινα παρτέρια με λεβάντες και δενδρολίβανα, προσδίδουν μια ακόμη ευχάριστη νότα στο χώρο.

Ωστόσο το συγκεκριμένο δεν μπορεί να αποτελέσει την κατοικία, οποιουδήποτε απλού πολίτη αφού το κόστος μίσθωσης ξεκινά από τις 5.000 και μπορεί να φτάσει μέχρι και στις 30.000 ευρώ τον μήνα.

Δείτε εδώ το βίντεο