«Ανεξαρτήτως φύλου...» - Το ξεκαθάρισμα του Στέφανου Κασσελάκη μετά την παρεξηγημένη δήλωση για την απόκτηση δύο αγοριών με τον Tyler

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το σύζυγό του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ανεξαρτήτως φύλου...» - Το ξεκαθάρισμα του Στέφανου Κασσελάκη μετά την παρεξηγημένη δήλωση για την απόκτηση δύο αγοριών με τον Tyler

Το βράδυ της Πέμπτης (16/5) ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει τόσο για την προσωπική του ζωή, αλλά και για όσα φιλοδοξεί να κάνει στο κόμμα του.

Ανάμεσα σε όσα παρακολούθησε το κοινό ήταν η πρώτη συνέντευξη του συζύγου του, Tyler McBeth (δείτε την εδώ) με τον άντρα να μιλάει με λόγια αγάπης και θαυμασμού για τον άνθρωπο χάρη στον οποίο βρίσκεται στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε και σε μία παρεξηγημένη δήλωση, που είχε κάνει αναφορικά με το θέμα απόκτησης παιδιών με τον Tyler, καθώς είχε πει, πως θα ήθελαν να κάνουν συγκεκριμένα δύο αγόρια.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για την απόκτηση παιδιών με τον Tyler

«Ανεξαρτήτως φύλου, το βασικό είναι να υπάρχει ισότητα. Ισότητα όμως σημαίνει, ισότητα. Για όλες τις κατηγορίες των ανθρώπων, γιατί δεν πρέπει να υπάρχουν κατηγορίες, για εμένα αυτό σημαίνει ισότητα», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το νέο σπίτι τους

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τον γάμο του με τον Tyler McBeth στην Αμερική (δείτε εδώ το βίντεο με την αντίδραση σε ερώτηση για την Cartier βέρα του), επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό του και αμέσως ξεκίνησαν οι αλλαγές στη ζωή τους για τη νέα τους αρχή. Αποφάσισαν, δηλαδή, να μετακομίσουν από το σπίτι του πατέρα του πολιτικού αρχηγού στο Μετς και να μείνουν μόνοι τους σε άλλο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, αυτό βρίσκεται σε ένα συγκρότημα, του οποίου τα διαμερίσματα μπορούν να ενοικιαστούν για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο κάθε ενοικιαστής. Μάλιστα, ο χώρος ανακαινίστηκε το 2019 και σημαντικό μπόνους είναι το γεγονός πως έχει θέα την Ακρόπολη.

Οι εικόνες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, τονίστηκε πως δεν είναι σίγουρο εάν είναι του διαμερίσματος του ζευγαριού συγκεκριμένα, ωστόσο ανήκουν στο συγκρότημα, όπου όλα τα διαμερίσματα είναι πανομοιότυπα, επομένως δεν αλλάζουν πολλά. Έχει τεράστιες τζαμαρίες, τζάκι στο σαλόνι, μοντέρνους φωτισμούς και ανοιχτά χρώματα!

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο κούκλος σωματοφύλακάς του του Στέφανου Κασσελάκη