Στέφανος Κασσελάκης: Ο κούκλος σωματοφύλακάς του

Έχει γίνει η σκιά του!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, συνεχίζει αδιάκοπα να "μαγνητίζει" τα βλέμματα και να τραβάει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του. Οι λόγοι είναι πολλοί, τόσο λόγω της νέας του ενασχόλησης με την πολιτική, όσο και με την προσωπική του ζωή. Δεν είναι παρά μόνο λίγες ημέρες, που γύρισε από την Αμερική (δείτε εδώ την επιστροφή του), όπου παντρεύτηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς του, Tyler MvBeth, και γύρισε κατευθείαν στα καθήκοντα του λειτουργήματος, που ασκεί και του ρόλου που διαδραματίζει στην πολιτική σκηνή της χώρας (δείτε εδώ τη συνάντηση που είχε πρόσφατα με συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη).

Πέρα από τη δράση του στο κομμάτι της πολιτικής, αλλά και της ιδιωτικής του ζωής, απασχολούν το δημόσιο διάλογο και τα πρόσωπα, που έχει γύρω του και οι συνεργάτες του, όπως και ο σωματοφύλακάς του, ο οποίος τις τελευταίες μέρες έχει γίνει το επίκεντρο της προσοχής.

Ο "Απόλλωνας" σωματοφύλακας του Στέφανου Κασσελάκη

Ο νεαρός και αδιαμφισβήτητα πολύ ωραίος άνδρας, έχει γίνει η "σκιά" του προέδρους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο αστυνομικός - μοντέλο, σύμφωνα με πληροφορίες είναι μόλις 30 ετών με καταγωγή από την Καβάλα. Μάλιστα, προΐσταται της φύλαξης του πολιτικού αρχηγού, καθώς υπηρετεί στο Σώμα, και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων.

Η εξομολόγηση του Στέφανου Κασσελάκη

Ο πολιτικός αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ παραχώρησε μερικές δηλώσεις πριν λίγο καιρό, στον ανταποκριτή του Πρωινού του ΑΝΤ1, Θάνο Τσίτσα.

«Σιχαίνομαι την υπερέκθεση. Την έχουμε σκυλοβαρεθεί την έκθεση κι εγώ και ο Tyler. Μας κυνηγάνε λες και δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν. Από όλο τον κόσμο που παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε μία πρωτόγονη κατάσταση για την Ελλάδα αλλά να ξέρετε ότι η καρδιά μας ανήκει στη σωστή μεριά της ιστορίας. Και θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας και στον τόπο μου. Η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά με νοοτροπίες που υπήρχαν 20 χρόνια πριν.

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι μία από τις διακρίσεις που κάνει η ελληνική κοινωνία. Εγώ είμαι ξεκάθαρα με τη μεριά της αλλαγής στην Ελλάδα και σε όποιον αρέσει. Όταν σταματήσουν να ασχολούνται με το τι βέρα φοράω –ορίστε δείτε την, νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα-. Αν η άποψή τους είναι επί συγκεκριμένων πολιτικών προτάσεων, θα καταλάβουν πολύ γρήγορα ότι συμφωνούμε. Σε τι διαφωνούμε; Στον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας; Στην αναθεώρηση του στρατεύματος; Αυτοί οι άνθρωποι δε συμπαθούν απλά το προφίλ μου, το βιωματικό μου προφίλ. Αυτό δεν είναι πολιτική πρόταση, αυτό είναι κόμπλεξ. Ας ξεκομπλαριστούν, τι να πω;

Απλά πράγματα, εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο. Εγώ δουλεύω για τον κόσμο. Να μπορέσουμε να σπάσουμε τους μηχανισμούς των συμφερόντων. Από το ρεύμα, που ξεκοκκαλίζει το μέλλον τους και πάει μέχρι κάτω, τη δικαιοσύνη. Που δεν έχει αποκούμπι ο Έλληνας. Αυτά που λέω είναι καθαρά αριστερά πράγματα. Όποιος θέλει να συνεργαστεί σε κομμάτι ξεκάθαρων πολιτικών προτάσεων, θα δει ότι είμαι σύμμαχός του. Όποιος δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου, επειδή ο Στέφανος είναι απόδημος, διαφορετικός ή δούλεψε στον ιδιωτικό τομέα, δεν πειράζει. Εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο, αυτός με εξέλεξε και σε αυτόν λογοδοτώ και σε όποιον αρέσει. Απλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.