«Είναι εύκολο να είσαι με κάποιον για μια ζωή, όταν...»: Η πρώτη συνέντευξη του συζύγου του Στέφανου Κασσελάκη, Tyler McBeth

Στο Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Είναι εύκολο να είσαι με κάποιον για μια ζωή, όταν...»: Η πρώτη συνέντευξη του συζύγου του Στέφανου Κασσελάκη, Tyler McBeth

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1, και παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος, Νίκος Χατζηνικολάου.

Το πιο ενδιαφέρον, που παρακολουθήσαμε, όμως στο αποψινό επεισόδιο, πέρα από αυτά που είπε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν η πρώτη συνέντευξη που έδωσε ο σύζυγός του, Tyler McBeth.

Η πρώτη συνέντευξη του Tyler McBeth, συζύγου του Στέφανου Κασσελάκη

«Με το Στέφανο γνωριστήκαμε φυσικά, μέναμε και οι δύο στη Νέα Υόρκη, στην ίδια γειτονία. Κάποια στιγμή πήγα και του μίλησα. Είμαι πολύ τυχερός, που είμαι μαζί του. Κάνω μαθήματα ελληνικών 5 φορές την εβδομάδα. Ελπίζω, η επόμενη συνέντευξη που θα δώσω να είναι στα ελληνικά. Μου αρέσει ο Στέφανος κάνει ωραία παϊδάκια.

Είναι εύκολο να είσαι με κάποιον για όλο το υπόλοιπο της ζωής σου και να το λες, όταν αυτός ξέρεις, ότι είναι ο σωστός σύντροφος. Τα πάω πολύ καλά με την οικογένειά του και χαίρομαι που με έχει καλοδεχτεί ο ελληνικός λαός», είπε ο σύζυγος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων στην πρώτη του συνέντευξη.

Το νέο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth στην Αθήνα

Ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τον γάμο του με τον Tyler McBeth στην Αμερική (δείτε εδώ το βίντεο με την αντίδραση σε ερώτηση για την Cartier βέρα του), επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με τον σύζυγό του και αμέσως ξεκίνησαν οι αλλαγές στη ζωή τους για τη νέα τους αρχή. Αποφάσισαν, δηλαδή, να μετακομίσουν από το σπίτι του πατέρα του πολιτικού αρχηγού στο Μετς και να μείνουν μόνοι τους σε άλλο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, αυτό βρίσκεται σε ένα συγκρότημα, του οποίου τα διαμερίσματα μπορούν να ενοικιαστούν για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο κάθε ενοικιαστής. Μάλιστα, ο χώρος ανακαινίστηκε το 2019 και σημαντικό μπόνους είναι το γεγονός πως έχει θέα την Ακρόπολη.

Οι εικόνες που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή, τονίστηκε πως δεν είναι σίγουρο εάν είναι του διαμερίσματος του ζευγαριού συγκεκριμένα, ωστόσο ανήκουν στο συγκρότημα, όπου όλα τα διαμερίσματα είναι πανομοιότυπα, επομένως δεν αλλάζουν πολλά. Έχει τεράστιες τζαμαρίες, τζάκι στο σαλόνι, μοντέρνους φωτισμούς και ανοιχτά χρώματα!

Δείτε επίσης: Ποιος είναι ο κούκλος σωματοφύλακάς του του Στέφανου Κασσελάκη