«Α είναι Cartier», «Σσσσ»: Η αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη στην παρατήρηση για την πανάκριβη βέρα του

Δεν το πίστευε ο Λιάγκας! «Δεν ξέρω κάθε μέρα με το κελεπούρι αυτό τι μου ξημερώνει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Α είναι Cartier», «Σσσσ»: Η αντίδραση του Στέφανου Κασσελάκη στην παρατήρηση για την πανάκριβη βέρα του

Πρώτο θέμα συζήτησης σε πολλές εκπομπές ήταν ο Στέφανος Κασσελάκης και συγκεκριμένα ο γάμος του με τον σύντροφό του Tyler στην Αμερική. Μπορεί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να έζησε μια από τις πιο όμορφες στιγμές στην προσωπική του ζωή, ωστόσο τα όσα ακούστηκαν πίσω στην Ελλάδα για τη στάση του ήταν πολλά και τα περισσότερα αρνητικά.

Ο γάμος έγινε στο Σάουθ Χάμπτον σε μία βίλα σε κλειστό κύκλο, δίπλα στους γονείς του ίδιου, αλλά και στη μητέρα του συντρόφου του μαζί με τον αδερφό του (δείτε γιατί δεν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από την τελετή).

Το Πρωινό λοιπόν παρουσίασε σήμερα Τρίτη 24/10 ένα απόσπασμα από τα backstage της ραδιοφωνικής συνέντευξης που έδωσε στην Αμερική. Εκεί δέχτηκε μια σειρά από ερωτήσεις και για τον σύντροφό του. Σε κάποια στιγμή ωστόσο, δέχτηκε ένα σχόλιο για την βέρα του.

Η αντίδραση του Κασσελάκη στο σχόλιο για την πανάκριβη βέρα του

«Α είναι Cartier», ακούστηκε, με τον Στέφανο Κασσελάκη να αντιδρά κάνοντας νόημα να μην πει περισσότερα και ακουστούν. «Σσσσ…» έκανε χαρακτηριστικά, ωστόσο καταγράφηκαν όλα στην κάμερα. Δείτε ωστόσο πόσο κοστίζει η μια ξεχωριστά να πάθετε πλάκα.

«Σιχαίνομαι την υπερέκθεση. Την έχουμε σκυλοβαρεθεί την έκθεση κι εγώ και ο Tyler. Μας κυνηγάνε λες και δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν. Από όλο τον κόσμο που παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε μία πρωτόγονη κατάσταση για την Ελλάδα αλλά να ξέρετε ότι η καρδιά μας ανήκει στη σωστή μεριά της ιστορίας. Και θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας και στον τόπο μου. Η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά με νοοτροπίες που υπήρχαν 20 χρόνια πριν.

Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι μία από τις διακρίσεις που κάνει η ελληνική κοινωνία. Εγώ είμαι ξεκάθαρα με τη μεριά της αλλαγής στην Ελλάδα και σε όποιον αρέσει. Όταν σταματήσουν να ασχολούνται με το τι βέρα φοράω –ορίστε δείτε την, νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα-. Αν η άποψή τους είναι επί συγκεκριμένων πολιτικών προτάσεων, θα καταλάβουν πολύ γρήγορα ότι συμφωνούμε. Σε τι διαφωνούμε; Στον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας; Στην αναθεώρηση του στρατεύματος; Αυτοί οι άνθρωποι δε συμπαθούν απλά το προφίλ μου, το βιωματικό μου προφίλ. Αυτό δεν είναι πολιτική πρόταση, αυτό είναι κόμπλεξ. Ας ξεκομπλαριστούν, τι να πω;

Απλά πράγματα, εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο. Εγώ δουλεύω για τον κόσμο. Να μπορέσουμε να σπάσουμε τους μηχανισμούς των συμφερόντων. Από το ρεύμα, που ξεκοκκαλίζει το μέλλον τους και πάει μέχρι κάτω, τη δικαιοσύνη. Που δεν έχει αποκούμπι ο Έλληνας. Αυτά που λέω είναι καθαρά αριστερά πράγματα. Όποιος θέλει να συνεργαστεί σε κομμάτι ξεκάθαρων πολιτικών προτάσεων, θα δει ότι είμαι σύμμαχός του. Όποιος δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου, επειδή ο Στέφανος είναι απόδημος, διαφορετικός ή δούλεψε στον ιδιωτικό τομέα, δεν πειράζει. Εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο, αυτός με εξέλεξε και σε αυτόν λογοδοτώ και σε όποιον αρέσει. Απλά πράγματα», είπε στις δηλώσεις του νωρίτερα.