Χείμαρρος ο Λιάγκας κατά του Κασσελάκη: «Αντί να μιλήσετε πολιτικά μιλάτε για τον Τάιλερ! Πρέπει να φύγετε από το κομμάτι ότι είστε ομοφυλόφιλος»

«Πρέπει να ξεκαβαλήσετε το άλογο του σταριλικίου που σας έχει καταβάλει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χείμαρρος ο Λιάγκας κατά του Κασσελάκη: «Αντί να μιλήσετε πολιτικά μιλάτε για τον Τάιλερ! Πρέπει να φύγετε από το κομμάτι ότι είστε ομοφυλόφιλος»

Με αφορμή τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και την υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής με τον σύζυγό του πλέον Tyler, ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε ένα απίστευτο ξέσπασμα εναντίον του, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με την αποχώρηση του Στέλιου Κόλουγλου από το κόμμα.

Όπως είπε ο παρουσιαστής στο πλατό του Πρωινού του ΑΝΤ1 σήμερα Δευτέρα 23/10, ο κ. Κασσελάκης κάνει μεγάλο λάθος που υπερπροβάλει την προσωπική του ζωή και την σεξουαλικότητα του και ενώ είναι πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αντί να μιλάει για τα πολιτικές στις συνεντεύξεις του, περισσότερο αναφέρεται στον σύζυγό του.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα στον Στέφανο Κασσελάκη

«Ειλικρινά σήμερα αισθάνομαι πως έχει έρθει η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι με τον κύριο Κασσελάκη. Πλέον στερείται σοβαρότητας όλη αυτή η ιστορία. Ο κύριος Κασσελάκης κάνει ένα μεγάλο λάθος. Προφανώς τον έχει επηρεάσει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα. Έχει πολλούς φίλους και καλά κάνει. Του έχουν πει κάποιοι ότι όταν του ασκείται κριτική, ουσιαστικά του ασκείται λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων. Είναι το μεγάλο λάθος του κυρίου Κασσελάκη. Ο Ελληνικός λαός σας απέδειξε... γιατί το θέμα είναι να μας αποδείξετε εσείς ότι μπορείτε να κυβερνήστε ένα κόμμα δύσκολο και αύριο μια χώρα.

Ο ελληνικός λαός απέδειξε ότι δεν είναι ομοφοβικός, όπως λέτε. Το ότι υπάρχουν κάποιοι Μπέοι… Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν και σε χώρες που είναι και μπροστά σε αντιλήψεις. Τα μέσα φταίνε ειλικρινά που κοιτάνε αυτό το κομμάτι της ζωή σας είτε ήσασταν με τον Τάιλερ, είτε ήσασταν με τη Μαρία; Τα μέσα υπερπροβάλλουν τη σχέση σας, ή εσείς που όπου πάτε, πηγαίνετε με τον Τάιλερ; Και θα πω και κάτι ακόμα. Δίνεται μια συνέντευξη στον ΑΝΤ1 και αντί να μιλήσετε πολιτικά λέτε πως πήγατε με τον Τάιλερ στον Ευαγγελισμό και ότι "ο Τάιλερ έχει υιοθετήσει τη χώρα μου".

Αν έβγαινε ο Μητσοτάκης και σε μια συνέντευξη πέντε λεπτών, μίλαγε τα δύο λεπτά για τη Μαρέβα και τα ρούχα της, τι θα λέγανε σήμερα; Θα βγαίνανε να λένε παραιτήσου; Αν έβγαινε ο Καραμανλής και μιλούσε για τη γυναίκα του και το ιατρείο της τι θα γινόταν; Αν ο Τσίπρας για την Μπαζιάνα; Πρέπει να καταλάβετε, επειδή αισθάνεστε σταρ και όχι πολιτικός. Και αυτό είναι το πρόβλημα. Πρέπει να ξεκαβαλήσετε το άλογο του σταριλικίου που σας έχει καταβάλει.

Αν στα πέντε λεπτά συνέντευξης, τα δύο μιλάτε για τον Τάιλερ και ότι έχει αγαπήσει την Ελλάδα... Πρέπει να φύγετε - με αγάπη σας το λέω - από το κομμάτι ότι είστε ομοφυλόφιλος και από το κομμάτι της υπερπροβολής της προσωπική σας ζωής. Εσείς το υπερτονίζετε. Η επιτυχία σας θα είναι όταν τα πρωινάδικα, όπως τα βαφτίζετε, και όλοι οι άλλοι σταματήσουν να σας παίζουν. Γιατί αυτά που θα μας λέτε θα είναι βαρετά. Όσο βγαίνετε με τη βέρα (δείτε εδώ τις πανάκριβες βέρες τους) και λέτε ότι ο Τάιλερ πήγε στον Ευαγγελισμό και προβάλλετε τον άντρα σας, αυτό αφορά όλη την ελληνική κοινωνία. Εσείς το τονίζετε», είχε φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας για τον Στέφανο Κασσελάκη.