Oλόχρυσες και πανάκριβες οι βέρες γάμου του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth - Τετραψήφιο το ποσό που κοστίζει η κάθε μια ξεχωριστά

Αυτές είναι!

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Όρκους αγάπης, κάτω από άκρα μυστικότητα, αντάλλαξαν το απόγευμα της Πέμπτης 19/10, στη Νέα Υόρκη ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύντροφό του Τάιλερ. Η είδηση έσκασε σαν "βόμβα" στην ελληνική showbiz αφού κανείς δεν περίμενε ότι το ζευγάρι θα έκανε τόσο σύντομα αυτό το μεγάλο βήμα στη σχέση του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θανάση Τσίτσα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο γάμος έγινε στο Σάουθ Χάμπτον σε μία βίλα σε κλειστό κύκλο, δίπλα στους γονείς του ίδιου, αλλά και στη μητέρα του συντρόφου του μαζί με τον αδερφό του (δείτε εδώ γιατί δεν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από τον γάμο).

Οι πανάκριβες βέρες του Στέφανου Κασσελάκη και Tyler

Φυσικά δεν γίνεται γάμος χωρίς τις κατάλληλες βέρες. Συγκεκριμένα το ζευγάρι φαίνεται ότι έδωσε μεγάλη βάση στις βέρες οι οποίες θα συμβόλιζαν τον παντοτινό δεσμό τους. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Πάμε Δανάη στο Mega πρόκειται για βέρες ενός πασίγνωστου οίκου. Η μία κοστίζει 2.240, δηλαδή 4.480 οι δύο, είναι χρυσές ενώ το ζευγάρι έχει μαζί και ασορτί βραχιόλι.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες εικόνες του Στέφανου Κασσελάκη & του McBeth με τις βέρες στο χέρι

Δείτε εδώ τις βέρες:

Τα σχόλια στο twitter για το βήμα στη ζωή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο γάμος, λοιπόν, του πολιτικού αρχηγού και του αγαπημένου του έχει απασχολήσει τα media σε μεγάλο βαθμό. Το κοινό, που παρακολουθεί όσα ακούγονται, εξέφρασε τη γνώμη του για το νέο βήμα στη ζωή του Στέφανου Κασσελάκη μέσω twitter, με τα σχόλια να είναι αμέτρητα. Άλλοι τον χειροκρότησαν, άλλοι βρήκαν αφορμή να κάνουν αστεία και άλλοι έκραξαν.