"Μυστήριο" ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler McBeth - Το παραπλανητικό email που έστειλε στη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο γάμος του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler McBeth "έσκασε" σαν βόμβα στην εγχώρια showbiz και στον χώρο της πολιτικής, καθώς ανακοινώθηκε μία μέρα πριν συμβεί, με τις λεπτομέρειες που έχουν διαρρεύσει γι' αυτόν να είναι ελάχιστες. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το μυστήριο θα πραγματοποιούνταν στην περιοχή Χάμπτονς, ενώ έπειτα έγινε αναφορά πως ίσως αυτό τελούνταν σε Δημαρχείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θανάση Τσίτσα στο Πρωινό του ΑΝΤ1, τελικά ο γάμος έγινε στο ΣάουθΧάμπτον σε μία βίλα σε κλειστό κύκλο, δίπλα στους γονείς του ίδιου, αλλά και στη μητέρα του συντρόφου του μαζί με τον αδερφό του. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία φωτογραφία από το γεγονός στο διαδίκτυο (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση του πολιτικού αρχηγού), και αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος.

Γιατί δεν δημοσιεύθηκαν φωτογραφίες από τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ο Στέφανος Κασσελάκης επιθυμεί να αφήσει το στίγμα του με τα έργα του ως αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας στην άκρη τα προσωπικά του, με τα οποία έχουν ασχοληθεί εκτενώς τα media από την πρώτη στιγμή που έθεσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές για το κόμμα.

Το παραπλανητικό email για την τοποθεσία του μυστηρίου

Σχετικά με το μέρος όπου αντάλλαξε όρκους σιωπής το ζευγάρι, στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega, η δικηγόρος Μαρία Μάρκου προχώρησε σε δηλώσεις, εξηγώντας πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε στείλει παραπλανητικό email στη γραμματεία της παράταξής του.

«Νομίζω ο κ. Κασσελάκης πέτυχε να υπάρχει τέτοια εμπιστευτικότητα και δεν γνωρίζει κανείς που και τι έγινε. Λόγω της θεσμικής μου θέσης θα βρίσκεται αύριο στο σχολείο του Αγίου Δημητρίου και καθώς εγώ και ο σύζυγός μου είμαστε στο διοικητικό συμβούλιο, θα παρίσταται για να μιλήσουμε για ζητήματα ομογένειας. Για τους Αμερικάνους υπηκόους η παραμονή τους είναι μέχρι 3 μήνες. Αν έχουμε να κάνουμε με συζυγούς Αμερικάνων κατοίκων, στο ετερόφυλο ζευγάρι δεν υπάρχει πρόβλημα, θα δήλωναν το ειδικό πιστοποιητικό γάμου και θα εξασφάλιζαν την άδεια παραμονής. Όσον αφορά στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια δεν αναγνωρίζεται ο γάμος στην Ελλάδα και μπορούσαν να κάνουν μόνο σύμφωνο συμβίωσης.

Σύμφωνα με τους μεταναστευτικούς κανόνες και οικογενειακού δίκαιου στην Ελλάδα το σύμφωνο συμβίωσης το αμερικανικό και ο αμερικανικός γάμος δεν έχει ισχύ στην Ελλάδα. Θα έπρεπε να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης στην Ελλάδα σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο. Ο γάμος απέκτησε νομικό βάρος στην Αμερική».