Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ο γιος μου είναι το Όσκαρ της ζωής μου, είναι ένας μικρός Θεός...»

«Λιώνει» για τον μικρό Απόλλωνα ο ηθοποιός

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ο γιος μου είναι το Όσκαρ της ζωής μου, είναι ένας μικρός Θεός...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10» ήταν το πρωί του Σαββάτου 18/5 ο Χρήστος Βασιλόπουλος. Ο ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια αλλά και για τον γιο του, Απόλλωνα, τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν μικρό Θεό που τον διδάσκει καθημερινά.

Αναφερόμενος στον μικρούλη, ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά: «Ο γιος μου είναι το γούρι μου. Η πατρότητα βέβαια με άλλαξε, ο Απόλλωνας είναι το Όσκαρ της ζωής μου, ένας μικρός Θεός που με μαθαίνει καθημερινά πράγματα. Τεστάρει τις αντοχές μου, την υπομονή μου... Ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλάζει γιατί έχεις απέναντι έναν άνθρωπο που μεγαλώνει».

Δείτε επίσης: Χρήστος Βασιλόπουλος: «Η μητέρα μου ήταν το αντρικό μου πρότυπο, με έκανε στα 17»

Η στιγμή που «έλιωσε» ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον γιο του

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραδέχτηκε σε διαφορετικό σημείο: «Κάθε μέρα μπορεί να μου πει κάτι που να με λιώσει. Στη Γιορτή της Μητέρας πήγα πέντε ημέρες να τον δω και του είπα ότι αυτή τη μέρα πρέπει να γράψουμε σε γράμμα κάτι στη μαμά. Δώσαμε στη μαμά του στο κομμωτήριο που δουλεύει λουλούδια και φεύγοντας μου είπε: ''Μπαμπά νιώθω πολύ τυχερός για τη μαμά''. Με έλιωσε».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος συνέχισε μιλώντας για την προσωπική του ζωή: «Όταν υπάρχει ένας χωρισμός, πρέπει να σκεφτείς το παιδί και ότι είναι προτεραιότητα. Κάνουμε τα πάντα για το παιδί και συνεχίζει ο καθένας τη ζωή του. Δεν θα ήμουν σε ένα γάμο ή μια σχέση για το παιδί, αλλά δεν το κατακρίνω γιατί μπορεί να αλλάξει κάτι στη συνέχεια. Δεν μπορώ να περάσω τη ζωή μου και να πω ότι τελικά έμεινα σε μία σχέση που δεν πήγαινε και έμεινα για το παιδί. Νομίζω πως ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι κι αγαπημένοι, παρά με δύο ανθρώπους που είναι σε μία σχέση για να το προστατέψουν, και είναι δυστυχισμένοι και καταπιεσμένοι».