Χρήστος Βασιλόπουλος: «Η μητέρα μου ήταν το αντρικό μου πρότυπο, με έκανε στα 17»

Η ατυχής εγκυμοσύνη και ο ερχομός του γιου του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» στην ΕΡΤ, όπου μίλησε για τη μητέρα του, Αγγελική Στυλιανοπούλου που ανέλαβε ταυτόχρονα και τον ρόλο του πατέρα, για τη ζωή του στην Αμερική, αλλά και για τον γιο του.

«Αντρικό πρότυπο ήταν η μαμά μου, ήταν και μητέρα και πατέρας. Μεγάλη αγωνίστρια, με έκανε στα 17 και έχουμε πολύ μικρή διαφορά ηλικίας, ήταν μωρό ουσιαστικά. Φαντάσου να έχεις παιδί σε αυτή την ηλικία, είναι σοκαριστικό. Κι όμως, είχε τη δύναμη να στηρίξει την οικογένειά της, να δουλέψει και να μου δώσει όλα τα εφόδια για να μπορώ να είμαι όσο πιο ισορροπημένος μπορούσα να είμαι σαν καλλιτέχνης -γιατί κανένας καλλιτέχνης δεν είναι», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Για να συμπληρώσει: «Ήμουν τυχερός γιατί ξεκίνησα να δουλεύω στο θέατρο από τα 17 μου. Μόλις τελείωσα το σχολείο έκλεισα την πρώτη μου δουλειά, πριν μπω καν στη σχολή, και αυτό οφείλεται στη μαμά μου. Σ' ένα από τα ταξίδια της έδειξε μια φωτογραφία μου σε συνάδελφό της στο αεροπλάνο. Η συγκεκριμένη ήταν ερασιτέχνης ηθοποιός και της έδωσε την ιδέα να ασχοληθώ με την υποκριτική».

Δείτε επίσης: Χρήστος Βασιλόπουλος: «Έχω καταστραφεί από έρωτα κι έχω κλάψει για γυναίκα»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον ερχομό του γιου του

Αναφερόμενος στη γέννηση του γιου του, ο Χρήστος Βασιλόπουλος αποκάλυψε πως προηγήθηκε με εγκυμοσύνη η οποία δυστυχώς δεν προχώρησε.

«Είχε προηγηθεί ήδη μία εγκυμοσύνη η οποία δεν πήγε καλά. Η δεύτερη φορά που μου το ανακοίνωσε ήταν διπλή η χαρά μου γιατί είχαμε περάσει ήδη μια περιπέτεια, η οποία είναι σύνηθες φαινόμενο. Οπότε χάρηκα πάρα πολύ και καρδιοχτυπούσα για να δω αν θα φτάσουμε μέχρι το τέλος, να πάνε όλα καλά. Ήθελα κορίτσι, αλλά μην του το πεις σε δέκα χρόνια. Είμαι βαθιά συνδεδεμένος με τις γυναίκες, γιατί μεγάλωσα με δύο δυναμικές γυναίκες, τη γιαγιά μου και τη μαμά μου. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να έχω κορίτσι, αλλά ο Απόλλωνας είναι ένα θαύμα, είμαι δοσμένος σε εκείνον», ανέφερε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.