«Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ...» - Η ξαφνική αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από την παρουσίαση βιβλίου

Τι συνέβη

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ...» - Η ξαφνική αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από την παρουσίαση βιβλίου

Στην παρουσίαση του βιβλίου "Το φαινόμενο Κασσελάκη", του βιβλίου του καθηγητή Ξενοφώντα Κοντιάδη, έδωσε το παρών, το βράδυ της Δευτέρας 20/11, ο Στέφανος Κασσελάκης, προκειμένου να πραγματοποιήσει ομιλία (δείτε εδώ 20 πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον πρόεδρτο του ΣΥΡΙΖΑ).

Η ξαφνική αποχώρηση του Στέφανου Κασσελάκη από την παρουσίαση βιβλίου

Ο πρόδερος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Δεν είμαι φαινόμενο, είμαι απλός άνθρωπος». Στη συνέχεια είπε: «Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ» και αποχώρησε από την αίθουσα, ξαφνιάζοντας του πάντες.

Το βίντεο, με τα όσα είπε ο Κασσελάκης, δημοσίευσε ένα χρήστης του Twitter και απο εκείνη τη στιγμή κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αποχώρησε από την παρουσίαση καθώς έπρεπε να παραστεί σε φιλανθρωπικό gala της AHEPA HELLAS.

«Αυτό το οποίο αρχίσαμε, πρέπει να το κάνουμε συμπαγές. Συμπαγές, στεγανοποιημένο, έτσι ώστε να αντέξει τις προκλήσεις που δεχόμαστε. Αλλά να είστε σίγουροι ότι είμαστε η προοδευτική πλειοψηφία του τόπου και να έχετε λίγο εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που μπορούμε να έχουμε μαζί...Πρέπει να φύγω, ευχαριστώ πολύ» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η εκπομπή που θα παρουσιάσε

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρόκειται να παρουσιάσει τη δική του ραδιοφωνική εκπομπή, την "Ώρα του προέδρου". Το γεγονός έγινε γνωστό μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω (δείτε την εδώ) και ήδη έχει κυκλοφορήσει παντού.

Ο λόγος για την εκπομπή "Η ώρα του προέδρου" την οποία θα παρουσιάζει στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο 105.5" και θα βγαίνει στον αέρα μια φορά την εβδομάδα.

Και αν πολλοί νομίζετε πως αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά, δηλαδή πως πρόεδρος κόμματος θα παρουσιάζει εκπομπή, κάνετε λάθος. Πρώτος το είχε κάνει ο ο Μιλτιάδης Έβερτ το 1987, όταν ως δήμαρχος Αθηναίων, έκανε εκπομπές στον Αθήνα 9.84.