Γιάννης Λάτσιος: Διώροφο με πισίνα και play room - Φωτογραφίες από το ονειρικό σπίτι του στην Εκάλη

Μένει μαζί με το γιο του, Άγγελο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιάννης Λάτσιος μπορεί να είναι από τα πιο ισχυρά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο, επιθυμεί να κρατά ένα πολύ χαμηλό προφίλ και να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Για το λόγο αυτό αποφεύγει τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που τον έχουν απαθανατίσει σε εξόδους του.

Προτιμά τις πιο ήρεμες βόλτες (δείτε φωτογραφία) αλλά και την χαλάρωση του σπιτιού του. Διαθέτει μια ονειρική βίλα στην περιοχή της Εκάλης, στην οποία μένει μαζί με το γιο του, Άγγελο, τον οποίο έχει αποκτήσει μέσα από το γάμο του με την Ελένη Μενεγάκη. Επίσης, έχουν μαζί ακόμη δυο παιδιά, την Λάουρα και την Βαλέρια.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Γιάννη Λάτσιου στην Εκάλη

Όπως έχει κυκλοφορήσει, το σπίτι του περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, ένα master room, δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ, πισίνα και κήπος. Βρίσκεται στο συγκρότημα με τις μεζονέτες που χτίστηκαν στο οικόπεδο της οδού Αγράμπελης, όπου παλαιότερα δέσποζε η ροζ βίλα του Ανδρέα και της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου.

Στα social media τόσο ο Γιάννης Λάτσιος όσο και ο Άγγελος έχουν μοιραστεί φωτογραφίες από το σπίτι τους.

Άγγελος Λάτσιος σπίτι

Η απώλεια της μητέρας του

Με τον χειρότερο τρόπο αποχαιρέτησε το 2022 ο Γιάννης Λάτσιος, καθώς ήρθε αντιμέτωπος με μια τεράστια απώλεια, με τον ίδιο να μην μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Λάτσιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την μητέρα του και την αδελφή του, Αγλαΐα Λάτσιου, χωρίς ωστόσο να προσθέτει κάποιο σχόλιο κάτω από την ανάρτησή του. Κανένας όμως δεν είχε καταλάβει αρχικά τον λόγο που κρυβόταν πίσω από αυτή την δημοσίευση της φωτογραφίας...

Μπορεί οι διαδικτυακοί του φίλοι να του ευχήθηκαν στα σχόλια χρόνια πολλά και καλές γιορτές, ωστόσο το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα ήταν εκείνο που γνωστοποίησε τα δυσάρεστα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον παρουσιαστή, ο Γιάννης Λάτσιος έχασε την μητέρα του και συνεπώς η Ελένη Μενεγάκη την πρώην πεθερά της (διαβάστε εδώ όλη την αλήθεια για το διαζύγιο και τα παιδιά τους). «Δε φεύγουν… Συνεχίζουν να ζουν μέσα από τα παιδιά τους…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας ενώ άλλοι followers έγραψαν "Καλό της ταξίδι".