Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τον Γιάννη Λάτσιο και όχι μόνος (Φωτογραφία)

Με ποιους συναντήθηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Γιάννης Λάτσιος ποτέ δεν ήθελε να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική του ζωή. Ακόμα και μέσα στο γάμο του με την Ελένη Μενεγάκη κρατούσε ένα πολύ χαμηλό προφίλ. Παρότι ο χωρισμός τους ήταν από τα πιο ηχηρά διαζύγιο της ελληνικής showbiz, εκείνος δεν αναφέρθηκε ποτέ στο τέλος του γάμου του.

Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η δουλειά του και κυρίως τα 3 παιδιά που απέκτησε με την παρουσιάστρια του MEGA. Ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια είναι οι αδυναμίες του και πολλές φορές έχουμε δει να κάνει αναρτήσεις με τα παιδιά του από διάφορες εξορμήσεις και βόλτες τους.

Σε γενικές γραμμές ωστόσο, αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και κοσμικά event, προτιμώντας να απολαμβάνει ήσυχα τις βόλτες του με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πριν μερικές ώρες λοιπόν, έκανε βραδινή έξοδο με την πατέρα του, γεγονός που προδόθηκε μέσω μιας ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η έξοδος του Γιάννης Λάτσιο

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λάτσιος απόλαυσε το βράδυ του μαζί με τον κολλητό του φίλο Γιώργο Λιάγκα και την κουμπάρα του Νατάσα Θεοδωρίδου.

Άλλωστε εκείνος στάθηκε αφορμή για να πει το "ναι" ο παρουσιαστής και να πρωταγωνιστήσει τελικά στο video clip του νέου τραγουδιού της Θεοδωρίδου με τίτλο "Χάρτης", το οποίος μάλιστα έγινε και viral (δείτε το εδώ).

Γιώργος Λιάγκας Γιάννης Λάτσιος Νατάσα Θεοδωρίδου

Μυστικά από τη ζωή της Μενεγάκη με το Λάτσιο

Σε ένα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ πέρασε το περιοδικό YOU! Αφιέρωμα με τίτλο «9 παρουσιάστριες και τα μικρά και μεγάλα μυστικά τους στο μικροσκόπιο» και μεταξύ της Φαίης Σκορδά (δείτε εδώ τι γράφτηκε για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ) και της Σταματίνας Τσιμτσιλή (δείτε εδώ τι γράφτηκε για την παρουσιάστρια του ALPHA) και η Ελένη Μενεγάκη!

  1. Όταν έμενε έγκυος, μέχρι να βεβαιωθεί ότι όλα πήγαιναν καλά, δεν το έλεγε σε κανέναν από το οικογενειακό της περιβάλλον.
  2. Δεν ψάχνει ποτέ κινητό, γιατί όποιος... ψάχνει, βρίσκει!
  3. Όταν είναι στο σπίτι βάζει το κινητό της σε λειτουργία πτήσης, για να χαλαρώνει, να απολαμβάνει την οικογένειά της και να ηρεμεί το μυαλό της.
  4. Μόνο την κολλητή και κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου εμπιστεύεται 100% και της μιλάει για ό,τι πρόβλημα έχει, είτε με τα παιδιά της, είτε με τα προσωπικά της, είτε με τα επαγγελματικά.
  5. Το πρώτο βράδυ που έμεινε με τον Γιάννη Λάτσιο, τσακώθηκαν άσχημα, σκοτώθηκαν, γιατί εκείνη σοκαρίστηκε με τα τόσα πολλά κοστούμια που είδε στην ντουλάπα της!
  6. Έχει βιώσει δύο αποβολές.
  7. Η επιλογή του ονόματός της έγινε... πετώντας ένα κέρμα – κορόνα ή γράμματα! Η μία οικογένεια ήθελε να της δώσουν το όνομα Ελένη ενώ η άλλη το όνομα Εύα.
  8. Έχει παίξει σε διαφήμιση για σαμπουάν μαζί με την Κατερίνα Λέχου τη δεκαετία του '90!
  9. Στο πρώτο δοκιμαστικό για τον πρωινό καφέ πήρε συνέντευξη από την Άννα Βίσση.
  10. Λατρεύει το τζίντερ, που προσθέτει σχεδόν σε όλα τα φαγητά, ενώ το καταναλώνει και ως τσάι στο πρωινό της.