Νατάσα Θεοδωρίδου: Η κατάλευκη μονοκατοικία της με ροζ μαρμάρινο μπάνιο, τεράστιο καναπέ και κρυστάλλινους πολυελαίους

Βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

H Nατάσα Θεοδωρίδου διατηρεί ένα υπέροχο σπίτι στην Αθήνα, στα Νότια Προάστια εκεί όπου ζει τα τελευταία χρόνια με τις αγαπημένες της κόρες, Χριστιάνα Μπέτα (δείτε εδώ με τι ασχολείται επαγγελματικά) και Ανδριάνα Φουστάνου.

Μέσα από αναρτήσεις, που κάνει αρκετά συχνά η λαϊκή τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instaghram βλέπουμε σημεία από το εσωτερικό του σπιτιού της, το δωμάτιο της και την κουζίνα της.

Πιο αναλυτικά, το λευκό χρώμα επικρατεί στα περισσότερα δωμάτια του σπιτιού. Τα ντουλάπια της κουζίνας είναι κατάλευκα, το υπνοδωμάτιο της αντίστοιχα έχει άσπρους τοίχους, καθώς στο μπάνιο της πλακάκια έχουν ροζ με άσπρο χρώμα.

Στο σαλόνι θα δει κανείς κρεμασμένους δίσκους της Νατάσας Θεοδωρίδου, κλασικά χαλιά και έναν γκρι τεράστιο αναπαυτικό καναπέ, εκεί όπου περνάει χρόνο με τις κόρες της και αγαπημένα της πρόσωπα η τραγουδίστρια.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της Νατάσας Θεοδωρίδου

Το διαζύγιο με τον Φουστάνο και η ''διαμάχη'' για την περιουσία

Ο Ανδρέας Φουστάνος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ''Λοιπόν'' και στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο κάνοντας αναφορά στο γάμο του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, με την οποία απέκτησαν μαζί και μία κόρη την Ανδριάνα.

Πώς καταφέρατε μετά το διαζύγιό σας με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, να διατηρείτε άριστες σχέσεις μεταξύ σας;

Με την Νατάσα έχουμε μία καταπληκτική σχέση. Κατ’ αρχάς έχουμε ένα παιδί μαζί και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δεν υπάρχει χωρισμός, αλλαγή υπάρχει. Στην ζωή σου αλλάζεις. Τι θα πει χωρισμός; Δηλαδή αν έχεις με κάποιον μία σχέση, τραβάς έναν τοίχο και δεν του ξαναμιλάς;

Πάντα είχαμε άριστη επικοινωνία μεταξύ μας. Έχουμε είκοσι χρόνια διαφορά με τη Νατάσα. Ζήσαμε την αγάπη μας, τον γάμο μας, περάσαμε υπέροχα μαζί, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που βαριέσαι, θες την αλλαγή. Έτσι έγινε και με τον γάμο μας. Πήγαμε και οι δύο παρακάτω.

Εκείνη την εποχή που είχατε πάρει διαζύγιο, ο τύπος οργίαζε ότι είχατε διαμάχη με τη Νατάσα Θεοδωρίδου για την μοιρασιά της περιουσίας. Είχε συμβεί κάτι τέτοιο;

Ποτέ δεν είχαμε οποιαδήποτε διαμάχη με τη Νατάσα. Δεν είχαμε να χωρίσουμε και τίποτα μεταξύ μας, γιατί ο καθένας είχε τα δικά του. Δεν είχαμε τίποτα από κοινού. Όταν την γνώρισα τη Νατάσα ήταν ήδη επαγγελματίας στη δουλειά της και δεν εξαρτιόταν από εμένα οικονομικά.

Οπότε όταν πήραμε διαζύγιο δεν είχαμε να μοιράσουμε και τίποτα. Ίσως και αυτός είναι ο λόγος που δεν πικραθήκαμε ποτέ μεταξύ μας. Ο καθένας ήταν ανεξάρτητος, δεν μπήκε το συμφέρον ανάμεσά μας ποτέ. Βλέπεις άλλες περιπτώσεις που οικογένειες, αδέρφια μεταξύ τους σφάζονται για ένα οικόπεδο.

Φουστάνος - Θεοδωρίδου