«Εγώ ξέρω πόσο...» - Η απάντηση της Μπέτα στα σχόλια πως εκμεταλλεύεται το όνομα της Θεοδωρίδου

Όσα είπε για τη σχέση με τη μητέρα της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Εγώ ξέρω πόσο...» - Η απάντηση της Μπέτα στα σχόλια πως εκμεταλλεύεται το όνομα της Θεοδωρίδου

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι η πρωτότοκη κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, με την οποία ήρθε στην Αθήνα η τραγουδίστρια στην αρχή της καριέρας της και συγκεκριμένα το διάστημα, που είχε χωρίσει από τον πατέρα της.

Σήμερα το κορίτσι έχει μεγαλώσει πολύ και μάλιστα αρχίζει να κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα, τα οποία σχετίζονται με τα καλλιτεχνικά, αφού είναι ζωγράφος, ολοκληρώνοντας πρόσφατα τις πρώτες εκθέσεις με τους πίνακες της.

Η Χριστιάνα μεταξύ των όσων σχολίασε, πολύ ενδιαφέρον ήταν και το σημείο, το οποίο αφορά σε όσους την κατηγορούν, πως εκμεταλλεύεται τη φήμη των γονιών της και τη δύναμή τους.

Οι δηλώσεις της Χριστιάνας Μπέτα για τη σχέση της με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου

Μέσα λοιπόν από δηλώσεις, που παραχώρησε η Χριστιάνα στην εκπομπή Γειά σου, την Κυριακή 9/3 μίλησε τόσο για το κομμάτι της δουλειάς της, αλλά και για τη σχέση με τη μητέρα και το πως είναι εκείνη στην καθημερινή της ζωή (δείτε εδώ την εντυπωσιακή έκπληξη της Θεοδωρίδου για τα γενέθλια της κόρης της).

«Τι να κάνουμε η μαμά μου έχει κάνει μια καριέρα, για εμένα είναι η καλύτερη σε αυτό που κάνει, είμαι περήφανη, οπότε γιατί να με βαραίνει; Με χαροποιεί. Είναι έμπνευση για εμένα, να βλέπω τους γονείς μου να έχουν πάθος για αυτό, που κάνουν, να είναι επιτυχημένοι. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα, νομίζω!

Εγώ το ξέρω (αν πάλεψα) δεν το ξέρει κάποιος, το οποίο θα κάνει ένα σχόλιο και φυσικά και θα υπάρχουν σχόλια για όλους τους ανθρώπους πάντα. Το θέμα είναι, ότι εγώ ξέρω, πως δουλεύω, πόσο δουλεύω, πόσο αγαπώ αυτό που κάνω και στο τέλος της ημέρας αυτό είναι το πιο σημαντικό νομίζω.», είπε η Χριστιάνα Μπέτα.

«Την ημέρα που αποφάσισα να παραιτηθώ από την δουλειά μου στη νομική και πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου»

Το πρωί της Δευτέρας |(3/4) στην ψυχαγωγική εκπομπή «πρωινό» βρέθηκε καλεσμένη η Κριστιάννα Μπέτα και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία στο χώρο της ζωγραφικής.

«Είναι η πρώτη μου ατομική έκθεση στην Αθήνα. Στην έκθεση τα έχω 35 έργα, τα όποια διατίθενται προ πώληση. Ο χρόνος που θα μου πάρει για ένα έργο έχει να κάνει με την έμπνευση αλλά και με το πόσο θα με δυσκολέψει στην πορεία. Έχω κάνει έργα μέσα σε μία μέρα, αλλά υπάρχουν και έργα που έχω κάνει δύο μήνες να τα τελειώσω», ανέφερε η Κριστιάννα Μπέτα.

«Έχω σπουδάσει στο πολιτικό της νομικής, μετά έκανα ένα μεταπτυχιακό στα ναυτιλιακά, μετά έφυγα Λονδίνο, όπου τελείωσα νομική. Η μαμά μου μου έλεγε να κάνω ότι θέλω και να είμαι ευτυχισμένη. Επειδή ζωγράφιζα από πάρα πολύ μικρή και με παρότρυναν να ασχολούμαι με την τέχνη. Την ημέρα που αποφάσισα να παραιτηθώ από την δουλειά μου στη νομική και πήρα τηλέφωνο τους γονείς μου, ήταν πολύ χαρούμενοι και οι δύο. Το ότι μεγάλωσε σε έναν σπίτι με καλλιτέχνη με επηρέασε», τόνισε.

«Με τη μητέρα μου και την αδελφή μου είμαστε πολύ δεμένες. Ήταν φανταστικό να μεγαλώνουμε όλες μαζί, στην αρχή ήταν και η γιαγιά μου και ήμασταν 4. Δεν νιώσαμε έλλειψη από την πατρική φιγούρα, γιατί και ο δικός μου μπαμπάς αλλά και της Ανδριάννας ήταν πάντα εκεί. Συζητάμε τα πάντα με την μητέρα μου, ακόμα και τα ερωτικά μας. Έχει συμβεί πολλές φορές η μητέρα μου να μου πει ότι κάποιος σύντροφος δεν κάνει για εμένα, αλλά και εγώ το ίδιο για εκείνη», είπε για την μητέρα της, Νατάσα.