Με δύο τούρτες υπερπαραγωγή - Η έκπληξη της Νατάσας Θεοδωρίδου για τα γενέθλια της κόρης της, Χριστιάνας

Δείτε το βίντεο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με δύο τούρτες υπερπαραγωγή - Η έκπληξη της Νατάσας Θεοδωρίδου για τα γενέθλια της κόρης της, Χριστιάνας

Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει την τέλεια σχέση με τις δύο κόρες της, Χριστιάνα και Ανδριάννα, και ιδιαίτερα με την πρώτη είναι αχώριστες (δείτε εδώ την φωτογραφία από το καμαρίνι της τραγουδίστριας). Η Μπέτα, λοιπόν, την Πέμπτη 17/11 είχε τα γενέθλιά της και μητέρα και αδερφή της ετοίμασαν την πιο ωραία έκπληξη.

Την ώρα που ήταν έξω και διασκέδαζαν οι τρεις τους δύο μεγάλες τούρτες με κεράκια και μικρά "πυροτεχνήματα" έφτασαν μπροστά της και άρχισαν όλοι να της τραγουδούν. Μάλιστα, η μητέρα της της ευχήθηκε δημοσιεύοντας το βίντεο από αυτή τη στιγμή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς το με τα πιο τρυφερά λόγια.

Η ευχή της Νατάσας Θεοδωρίδου για τα γενέθλια της κόρης της Χριστιάνας Μπέτα

Νατάσα Θεοδωρίδου Χριστιάννα Μπέτα γενέθλια
Instagram / Νατάσα Θεοδωρίδου

«Χρόνια σου πολλά καλή μου ψυχή…είσαι ένα ευλογημένο παιδί κι εγώ μια ευτυχισμένη μητέρα γιατί με αξιώνει ο θεός κάθε χρόνο να σε βλέπω γεμάτη υγεία και καλό άνθρωπο …να ζεις έντονα την κάθε σου στιγμή … η αδερφή σου εγώ και ο πατέρας σου είμαστε πάντα κοντά σου…», έγραψε στο προφίλ της.

Το μοντέρνο σπίτι της νεαρής

Σε ένα πολύ ιδιαίτερο και μοντέρνο διαμέρισμα μένει η μια από τις κούκλες κόρες της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάνα Μπέτα, -που μεταξύ τους μοιάζουν σας δύο σταγόνες νερό- η οποία μας το έχει δείξει αρκετές φορές μέσα από φωτογραφίες.

Η Χριστιάνα Μπέτα είναι καλλιτέχνης και αυτό επιβεβαιώνεται εύκολη με μία γρήγορη ματιά στον λογαριασμό της στο Instagram, καθώς ανεβάζει έργα και δημιουργίες της.

Το διαμέρισμά της λοιπόν είναι αρτιστίκ και περιλαμβάνει πολλά έργα της και διάφορα μικρά έπιπλα που χρησιμοποιεί ως αποθηκευτικούς χώρους. Φυσικά, βλέπουμε παντού χρώματα από τα βιβλία, τα μπουκάλια και τις δημιουργίες της.

Μάλιστα, υπάρχει και μία ιδιαίτερη γωνιά που για αυτήν είναι μια αγαπημένη. Πρόκειται για ένα σημείο που περιλαμβάνει ένα τραπεζάκι, πάνω στο οποίο βρίσκονται κούπες και ένας χρωματιστός βραστήρας και στο κάτω μέρος υπάρχουν βιβλία και μία φωτογραφική μηχανή. Δίπλα του υπάρχει ένα μικρό έπιπλο μπαρ με τα αγαπημένα της ποτά και στον τοίχο πίσω τους είναι κρεμασμένο ένα έργο τέχνης.

 Φωτογραφίες από το σπίτι της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου

 Φωτογραφίες από το μοντέρνο σπίτι της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας