Είναι αχώριστες - Η φωτογραφία της Νατάσας Θεοδωρίδου με την κόρη της, Χριστιάνα από το καμαρίνι της

Τρομερή η αδυναμία που έχει η μία στην άλλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Τις νυχτερινές της εμφανίσεις στην Ακτή Πειραιώς μαζί με τον Γιώργο Κακοσαίο έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία διασκεδάζει το κοινό κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ταυτόχρονα, η ίδια είναι πολύ ενεργή και στα social media πολλές στιγμές από την δουλειά της για αυτό και το μεσημέρι της Δευτέρας 7/11 η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία που μέσα σε λίγα λεπτά απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια.

Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα κοινό της στιγμιότυπο με την κόρη της, Χριστιάνα Μπέτα, από το καμαρίνι της, με την δεύτερη πολύ συχνά να πηγαίνει να θαυμάζει την μητέρα της να τραγουδά, όπως έκανε πριν μερικές μέρες και ο βαφτισιμιός της, Άγγελος Λάτσιος.

Η φωτογραφία της Νατάσας Θεοδωρίδου με την κόρη της, Χριστιάνα

Η φωτογραφία της Νατάσας Θεοδωρίδου με την κόρη της, Χριστιάνα 
Instagram / natasatheodoridou

Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας για τις κόρες της

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 28/10 η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία αναφέρθηκε τόσο στην σχέση που έχει με τις κόρες της, όσο όμως και στην προσωπική της ζωή, για την οποία μιλά αρκετά τον τελευταίο καιρό.

«Θα σου πω κάτι, που είναι μια πραγματικότητα. Στο σπίτι της Νατάσας, της Αντριάνας και της Χριστιάνας δεν έχει μπει κανείς. Ποτέ, ποτέ! Ήταν μια αρχή μου που τήρησα από το δεύτερο διαζύγιό μου και μετά κι έτσι αυτό το σπίτι είναι μια γυναικεία υπόθεση, που αφορούσε εμάς τους τρεις.

Είχα πάντα έγνοια τα παιδιά μου να ζούνε ελεύθερα μέσα στο σπίτι, χωρίς να έχουν καμία δεύτερη σκέψη για τις δικές μου επιλογές. Οι δικές μου επιλογές ήταν από το σπίτι κι έξω. Τώρα είναι μεγάλες κι έχουν αλλάξει οι ισορροπίες. Είναι το κάστρο μας», κατέληξε η γνωστή τραγουδίστρια.