Σε σχέση η Νατάσα Θεοδωρίδου; Η απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

«Τον έρωτα τον ζω με χίλια»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε σχέση η Νατάσα Θεοδωρίδου; Η απρόσμενη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου το πρωί της Δευτέρας 12/9. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για το νέο της βήμα, τη σχέση με τις κόρες της, τον έρωτα στη ζωή της και το μεγάλο «ευχαριστώ».

Η αποκάλυψη της Νατάσας Θεοδωρίδου για την προσωπική της ζωή

«Ήρθε η ώρα να κάνω τις καινοτομίες που ήθελα. Στην “Ακτή Πειραιώς” θα ξεκινάμε στις 22:30 και η πρώτη νότα θα είναι τραγούδι μου. Κάνω τα live στο Instagram για τον κόσμο που με στήριξε τόσα χρόνια. Ήθελα να πω σε αυτόν τον κόσμο ότι μπορείτε να με δείτε και χωρίς να πληρώσετε. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι μόνοι τους, χωρίς οικογένεια και τα live στο Instagram είναι πολύ ωραία παρέα.

Δεν είναι περίεργο το ότι οι κόρες μου έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες. Εγώ λέγομαι Θεοδωρίδου, η μεγάλη μου κόρη Μπέτα και η μικρή Φουστάνου. Αν βγούμε εκτός Ελλάδος, δεν θα καταλάβει κανείς ότι είμαστε μαμά και κόρες. Το ότι παντρεύτηκα δυο φορές και δεν πήγε καλά, δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Η μόνη μου έννοια ήταν να έχω υγιή παιδιά, να είναι άνθρωποι με καλή καρδιά. Ήμουν πολύ τίμια στα παιδιά μου. Τους είχα πει ότι το τραγούδι είναι η ζωή μου, δεν θα το αφήσω πίσω για κανένα λόγο. Όταν χώρισα με τον Ανδρέα, ήρθε η θεία μου κι έμεινε μαζί μου για 13 χρόνια. Ήταν τα 13 πιο ωραία χρόνια της ζωής μου. Θα έλεγα ένα τεράστιο ευχαριστώ στη θεία Κούλα, συγκινούμαι πάρα πολύ.

Τον έρωτα τον ζω με χίλια. Δεν φοβάμαι να πληγωθώ. Δεν είμαι ερωτευμένη, αλλά θα ήθελα πολύ», κατέληξε η τραγουδίστρια που πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Πάρο.

«Είμαι ευτυχισμένη όταν...» - Τα είπε όλα με μία φράση η Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου εντοπίστηκε από τον ρεπόρτερ του Πρωινού την ώρα που βρισκόταν στο αεροδρόμιο και έτσι παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη μιλώντας για το τηλεοπτικό της μέλλον, τον Πέτρο Ιακωβίδη, αλλά και τις κόρες της, που είναι η μεγάλη της αδυναμία και μάλιστα η μία πρόσφατα είχε και τα γενέθλιά της.

Πέρα από το γεγονός πως δεν θέλει να ασχοληθεί με τα τηλεοπτικά πλατό, ανέφερε πως ο συνεργάτης της είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, όπως και οι κόρες της για τις οποίες είναι περήφανη, καθώς έχουν καταφέρει να κάνουν πολύ σημαντικά πράγματα.

«Είμαι ευτυχισμένη όταν είναι ευτυχισμένα τα παιδιά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Και επισήμανε για τον Ιακωβίδη: «Ο Πέτρος αποδεικνύει με την συμπεριφορά του ότι είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, ένα καλό παιδί, του αξίζουν τα καλύτερα»

«Ξέρετε ότι έχω κι εγώ το δικό μου κανάλι. Θα σας τα λέω από' κει εγώ. Ό,τι είναι θα σας τα λέω. Γιατί, έκανα ποτέ τηλεόραση εγώ; Είναι μακριά από εμένα», κατέληξε απαντώντας για το αν θα έχει δική της εκπομπή.