Τα "έσπασε" στην Νατάσα Θεοδωρίδου ο Άγγελος Λάτσιος - Η φωτογραφία που δημοσίευσε με την νονά του από τα μπουζούκια

Πήγε να διασκεδάσει με τους φίλους του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Natasa Theodoridou
Instagram / Natasa Theodoridou

Το έριξε έξω το βράδυ της Παρασκευής 4/11 ο Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος πήρε τους φίλους του και όλοι μαζί πήγαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η νονά του, Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη διατηρεί μια υπέροχη σχέση με την τραγουδίστρια και τρέφουν μεγάλη αδυναμία και αγάπη ο ένας για τον άλλον (δείτε εδώ ένα βίντεο τους), το ίδιο φυσικά και η παρουσιάστρια μαζί της, μιας και από φίλες έγιναν και κουμπάρες.

Για αυτό λοιπόν ο Άγγελος θέλησε να ακούσει την νονά του να τραγουδά μαζί με την παρέα του και μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μια φωτογραφία της, κατά την διάρκεια της εμφάνισής της.

Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου ο Άγγελος Λάτσιος

Στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου ο Άγγελος Λάτσιος 

Η αποκάλυψη που έκανε πριν μερικές μέρες η Ελένη Μενεγάκη για τον Άγγελο και η αναφορά στον Γιάννη Λάτσιο

Με αφορμή τη συνάντησή της με την Καίτη Γαρμπή, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι της ζήτησε συγγνώμη που τόσα χρόνια επέμενε ότι ο γιος της έμοιαζε περισσότερο με τον Διονύση Σχοινά, αφού τελικά συνειδητοποίησε πως κάνει λάθος.

Στην συνέχεια λοιπόν, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τι έλεγαν όλοι όταν γέννησε το γιο της Άγγελο Λάτσιο, που την ενοχλούσε (δείτε πως ήταν μικρός ο Άγγελος).

«Έβλεπα το παιδί της Καίτης και γέλαγα. Ερχόταν στην εκπομπή και τσακωνόμασταν γι’ αυτό. Και μου έλεγε «πας καλά, θα μου πεις εμένα που μοιάζει το παιδί μου;» και της απαντούσα «βλέπεις με τα ίδια μάτια;». Εγώ όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι «Λάτσιος» και τους απαντούσα «είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη»; Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις.

Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι «βλέπω τα χείλη της Ελένης», «βλέπω το σουλούπι του Γιάννη». Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν».