Άγγελος Λάτσιος: Με τον πιο γλυκό τρόπο ευχήθηκε στην μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή του

Η σπάνια φωτογραφία τους

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος: Με τον πιο γλυκό τρόπο ευχήθηκε στην μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη - Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτησή του

Η σημερινή ημέρα (29/10) για την Ελένη Μενεγάκη είναι άκρως ιδιαίτερη καθώς η γνωστή παρουσιάστρια έχει τα γενέθλιά της. Μάλιστα, από νωρίς το πρωί την περίμενε μια έκπληξη και δεν δίστασε να την μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μιας και απολαμβάνει να μοιράζεται προσωπικές στιγμές της -δείτε εδώ αναλυτικά.

Όπως είναι λοιπόν λογικό δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι έχουν σπέυσει να της ευχηθούν. Ανάμεσά τους είναι φυσικά και ο αγαπημένος της γιος, Άγγελος Λάτσιος όπου είναι ήδη γνωστό σε όλους μας πως του έχει τεράστια αδυναμία. Συγκεκριμένα, ο ίδιος αποφάσισε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου έγραψε μεταξύ άλλων στην λεζάντα της ανάρτησής του, «Happy Birthday».

Η τρυφερή ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου για τα γενέθλια της μητέρας του, Ελένης Μενεγάκη

Του έχει τεράστια αδυναμία - Σούσουρο με το σχόλιο της Μενεγάκη κάτω από τη νέα ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου

Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media καθώς του αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Μάλιστα, αυτή τη περίοδο, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Όπως είδαμε όλο το καλοκαίρι, ο γιος της Ελένης Μενεγάκη βρισκόταν στην Άνδρο και όχι μόνος καθώς είναι αχώριστος μαζί με την κούκλα σύντροφό του, Γαία Μερκούρη (δείτε εδώ ανάρτηση που δείχνει πως "ξεσάλωσαν" για τα καλά σε βραδινή τους έξοδο).

Αυτή τη φορά, ο Άγγελος Λάτσιος θέλησε να δημοσιεύσει μια νέα ανάρτηση στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με την πλάτη ενώ έχει θέα το απέραντο γαλάζιο την ώρα που ανατέλλει ο ήλιος. Φυσικά δεν θα έλειπε και το σχόλιο της μητέρας του η οποία τον αποθέωσε.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου Το σχόλιοτ της Ελένης Μενεγάκη