Έτσι όπως δεν τους έχετε ξαναδεί - Η Μερκούρη και ο Λάτσιος "ξεσάλωσαν" στην Άνδρο σε βραδινή τους έξοδο

Το γλέντησαν μέχρι τα ξημερώματα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έτσι όπως δεν τους έχετε ξαναδεί - Η Μερκούρη και ο Λάτσιος

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει μαζί με τον σύντροφό της, Άγγελο Λάτσιο και τους αγαπημένους της φίλους η Γαία Μερκούρη. Συγκεκριμένα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media μιας και απολαμβάνει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα.

Όπως είναι γνωστό, το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών τους το έχουν περάσει στην Άνδρο μιας και ο πατριός του Άγγελου Λάτσιου διατηρεί ξενοδοχειακή μονάδα. Έτσι λοιπόν, η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δεν δίστασε να κάνει μια νέα ανάρτηση μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram.

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω η ίδια πόζαρε στον φακό του κινητού της με τους αγαπημένους της φίλους όπου το γιόρτασαν μέχρι τα ξημερώματα.

Η ανάρτηση της Γαίας Μερκούρη

Όλη η αλήθεια: Οι σχέσεις του Άγγελου Λάτσιου με τον πατέρα της Γαίας Μερκούρη

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα νεαρά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί ενώ καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς κάνουν το ένα ταξίδι μετά το άλλο, απολαμβάνοντας τη νιότη τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, η Γαία Μερκούρη έχει και άριστες σχέσεις με την μητέρα του αγαπημένη της, Ελένη Μενεγάκη. Άλλωστε είχαν κάνει και μία κοινή ανάρτηση πριν από λίγο καιρό κατά το ταξίδι τους στην Άνδρο (δείτε τη εδώ), ενώ εξαιρετικές είναι και οι σχέσεις της με τον Ματέο Παντζόπουλο, τον οποίο βοηθάει στο Όναρ (δείτε εδώ την ανάρτησή της).

Η Γαία Μερκούρη είναι κόρη της αγαπημένης ηθοποιού, Δωροθέας Μερκούρη και όπως μπορείτε να διακρίνετε, έχει επιλέξει να κρατήσει το όνομα της μητέρας της.

Πατέρας της Γαίας, είναι ο Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ, κομμωτής με καταγωγή από την Ολλανδία και έχει εξαιρετικές σχέσεις με τις κόρες του καθώς και με την πρώην σύζυγό του.

Όσον αφορά στις σχέσεις του με τον... γαμπρό του, είναι και αυτές εξαιρετικές. Ο Άγγελος Λάτσιος και ο Γουάρντ Σρεγκχοϊρντ γνωρίζονται και μάλιστα πριν από λίγο καιρό, ο διάσημος κομμωτής είχε κουρέψει τον νεαρό ο οποίος με τη σειρά του είχε μοιραστεί τα στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Άγγελος Λάτσιος πατέρας ΓαίαςΆγγελος Λάτσιος Γαία Μερκούρη σχέση