Χριστίνα Μπόμπα: Ξεκίνησε τη γυμναστική που γραμμώνει σε χρόνο dt - Μπορεί να κάψει μέχρι και 600 θερμίδες ανά μάθημα

2,5 χρόνια μετά τη γέννηση των διδύμων

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα μετά την απόφασή της να γίνει μητέρα φέρνοντας στον κόσμο τις δύο υπέροχες κόρες της - Φιλίππα και Αριάνα - αφιερώθηκε σε εκείνες και στο μεγάλωμά τους, καθώς δεν ήθελε να χάσει τα πρώτα χρόνια και τις μοναδικές στιγμές μαζί τους.

Τώρα λοιπόν, που οι δίδυμες έχουν κλείσει τα 2,5 χρόνια ζωής και πλησιάζουν τα 3, έχουν ξεκινήσει να πηγαίνουν στο προνήπιο και έτσι η μητέρα τους έχει πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Η πρώτη δραστηριότητα, που ξεκίνησε η Χριστίνα Μπόμπα έχει να κάνει με ένα πολύ ενδιαφέρον είδος γυμναστικής. Όπως λοιπόν μας ενημέρωσε η ίδια με ένα insta story, έχει κάνει ήδη δύο μαθήματα pole dancing και συνεχίζει. Το κορμί της λοιπόν, πρόκειται να γραμμώσει πολύ περισσότερο καθώς και να βελτιωθεί η ευλυγισία της.

Τα μαθήματα γυμναστικής που ξεκίνησε η Χριστίνα Μπόμπα

«Δεύτερο μάθημα και συνεχίζουμε», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα.

Tα οφέλη του pole dancing

Μπορεί παλιότερα το Pole Dancing να σχετιζόταν μόνο με τα νυχτερινά μαγαζιά αλλά τα τελευταία χρόνια αυτό έχει ανατραπεί οριστικά. Από προπόνηση που καίει θερμίδες έως κομψές χορογραφίες, αυτό το άρθρο εξερευνά τι περιλαμβάνει ένα μάθημα Pole Dancing.

Πριν ξεκινήσουμε όμως, το ξέρατε ότι ένα μάθημα Pole Dancing αρκεί για να κάψετε έως 600 θερμίδες και είναι μια πλήρης προπόνηση για ολόκληρο το σώμα; Μετά από μερικά μαθήματα, θα ανακαλύψετε μυς που δεν ήξεραν καν ότι υπάρχουν, καθώς ασκεί διαφορετικές μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα. Χάρη σε αυτό, θα δείτε το σώμα σας να αλλάζει γρήγορα και τη δύναμή σας να αυξάνεται δραματικά. Ανακαλύψτε τα οφέλη του Pole Dancing για το σώμα και το πνεύμα εδώ.

Ένα τυπικό μάθημα Pole Dancing διαρκεί 60 λεπτά:

  • 15 λεπτά ζέσταμα
  • 40 λεπτά κυρίως μάθημα
  • 5 λεπτά αποθεραπεία

Πηγή: Vertical Wise