Υρώ Λούπη: Βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού που μένει με τον Σωτήρη Καλυβάτση στην Ερέτρια - Γεμάτο με δικές της κατασκευές, πίνακες και τα έπιπλα της μαμάς της

Κάποτε εκείνος έμενε σε σκάφος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ηρώ Λούπη και ο Σωτήρης Καλυβάτσης εδώ και πολλά χρόνια είναι σε σχέση και ενώ ο ηθοποιός για πολλά χρόνια έμενε σε σκάφος, πλέον οι δυο τους μένουν μαζί στην Ερέτρια, σε ένα σπίτι γεμάτο κατασκευές από τα χέρια της πρώτης. Η ίδια, μάλιστα, άνοιξε την πόρτα του στην ομάδα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, ώστε να το παρουσιάσει στον κόσμο.

Το πρώτο πράγμα που βλέπει κανείς με το που μπαίνει μέσα είναι η αυλή της κατοικία της, την οποία εκείνος έχει ονομάσει "Πλατεία Βόθρου". «Ο Σωτήρης δίνει ονόματα στα πάντα», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός. Έχει παντού φυτά και έναν διακοσμητικό τοίχο από τσιμεντόλιθους, αλλά και παλέτες για να τοποθετεί τα εργαλεία και τα πράγματά τους.

Δείτε επίσης: «Στη σχέση δεν μαλώνω, είμαι διασκεδαστικός» - Η αποκάλυψη του Σωτήρη Καλυβάτση

Στο εσωτερικό του σπιτιού υπάρχουν πάρα πολλοί πίνακες που έχει ζωγραφίσει η ίδια από πολύ μικρή, ενώ όλα τα έπιπλα είναι βαμμένα από τα χέρια της. Στην κρεβατοκάμαρά τους, μάλιστα έχει τα έπιπλα από το δωμάτιο της μητέρας της, ενώ πολλά από τα εργαλεία του καλού της, επειδή είναι σαν έργα τέχνης για εκείνον τα έχουν κρεμάσει σε κάδρα (δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό).

Βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού της Ηρώ Λούπη και του Σωτήρη Καλυβάτση στην Ερέτρια

Γιατί δεν παντρεύεται το ζευγάρι

Η Ηρώ Λούπη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για τη σχέση της με το Σωτήρη Καλυβάτση αλλά και για τα περίεργα μηνύματα που λαμβάνει στα social media.

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν μαγικά, ήμουν η πριγκίπισσα του παραμυθιού, είμαι πολύ γεμάτη», είπε η ίδια αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια και εξήγησε ότι «Μεγάλωσα σαν μοναχοπαίδι, γιατί έχουμε 8 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον αδερφό μου, είναι μικρότερος».

«Με το Σωτήρη γνωριστήκαμε στο θέατρο, κάναμε ένα ζευγάρι. Σε μια σχέση έρχεσαι ολόκληρος, δεν ψάχνεις το άλλο σου μισό. Δεν είναι οικόπεδό μου, δε μου ανήκει» και συνέχισε εξηγώντας τον λόγο που δεν παντρεύονται: «Με το Σωτήρη δεν έχουμε ανάγκη να υπογράψουμε κάποιο συμβόλαιο. Έχουμε αυτό που αισθανόμαστε και αυτό μας κρατάει μαζί. Ο Σωτήρης είναι πολύ καλός στη μαγειρική και εξελίσσεται ραγδαία, είναι ώρες στην κουζίνα. Η μητέρα του Σωτήρη είναι μια υπέροχη γυναίκα, αισιόδοξη και χαρούμενη».

Αναφερόμενη στη διατροφή της, η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι: «Δεν τρώω κρέας για ηθικούς λόγους, πρέπει να υπάρχει ένας διατροφικός πολιτισμός. Έχω να φάω 15 χρόνια κρέας, δε μου έχει λείψει καθόλου. Η διατροφή μου στηρίζεται στα φρούτα και τα λαχανικά, και το σώμα ανταποδίδει».

«Έχω μπλοκάρει κάποιους στα social, γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Τι χαρά βρίσκουν με το να στέλνουν γυμνές φωτογραφίες;».