Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το νέο σπίτι του στο Κολωνάκι – Η ανακαίνιση και η «εισβολή» της Φάρλι

Με μίνιμαλ μοντέρνα αισθητική και τον Tyler να ηγείται στο design

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Στέφανος Κασσελάκης: Αυτό είναι το νέο σπίτι του στο Κολωνάκι – Η ανακαίνιση και η «εισβολή» της Φάρλι

Ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε για πρώτη φορά το νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Live News. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδειξε μία διαφορετική πτυχή της ζωής του στον δημοσιογράφο και οικοδεσπότη της ενημερωτικής εκπομπής του Mega, μιλώντας μεταξύ άλλων για τους λόγους που επέλεξε τον συγκεκριμένο χώρο, καθώς και στον ρόλο που έχουν ο σύζυγός του Tyler McBeth και η σκυλίτσα τους Φάρλι.

«Είναι εργοτάξιο, μόλις άρχισε η ανακαίνιση. Πάντα ήμασταν άνθρωποι του κέντρου, αν και συγχρόνως προτιμάμε τη φύση», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε επίσης: Στέφανος Κασσελάκης: «Έχουμε κουραστεί από τις κάμερες και την...» - Όσα αποκάλυψε για την στρατιωτική του θητεία και τον γάμο του με τον Tyler

Σε εκείνο το σημείο η Φάρλι «εισέβαλε» στο χώρο, όπου άρχισε να κάνει στροφές γύρω από τον εαυτό της προς τα δεξιά, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να παρατηρεί με χιούμορ: «Αυτό να το προσέξεις. Πάντως, ως βασική ένοικος του σπιτιού νιώθει πολύ άνετα». Ο Στέφανος Κασσελάκης συνέχισε εξίσου σε χαλαρό κλίμα: «Είναι ιδιοκτήτρια του σπιτιού, έχει όρεξη σήμερα, μάλλον κοιμήθηκε καλά το βράδυ», και την πήρε αγκαλιά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μιλάει για την ανακαίνιση και τον επερχόμενο γάμο του

Όσον αφορά τους λόγους που επέλεξε τη συγκεκριμένη τοποθεσία, ο Στέφανος Κασσελάκης, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχουμε μεγάλο κυκλοφοριακό θέμα στην Αθήνα, το να κάνεις 30-35 λεπτά για 2 χιλιόμετρα είναι απαράδεκτο. Δεν θα σκεφτόμασταν να ζήσουμε εκτός κέντρου, όταν όλες μου οι εργασίες είναι στη Βουλή και στην Κουμουνδούρου».

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μίλησε επίσης για τις εργασίες ανακαίνισης που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο, καθώς και για τον γάμο του, αποκαλύπτοντας ότι: «Τον Ιούλιο θα μετακομίσουμε, ο γάμος είναι στο τέλος Αυγούστου. Δεν πήραμε το σπίτι με τα έπιπλα. Τώρα που τα παρουσιάσατε, προφανώς δεν μπορούμε να τα ξαναχρησιμοποιήσουμε».

Το τελικό σχέδιο για την ανακαίνιση με τον Tyler

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε επίσης για το όραμα που έχει για τον προσωπικό του χώρο, καθώς και για τον ρόλο του συζύγου του: «Μας ταιριάζει η μοντέρνα και μινιμαλιστική αισθητική. Θέλουμε να έχουμε μία τραπεζαρία, ιδανικά για 10 άτομα, για να φιλοξενούμε κόσμο και δίπλα θα έχουμε μπαρ. Θα υπάρχει ροή μεταξύ κουζίνας και τραπεζαρίας».

«Και ο Tyler κι εγώ “τρέχουμε” το πρότζεκτ, είμαστε γενικά συναινετικοί. Έχουμε ελάχιστες διαφωνίες όσον αφορά στο design. Εκείνος είναι καλύτερος, αλλά έχω βελτιωθεί αρκετά, βρίσκω πράγματα που του αρέσουν», συμπλήρωσε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κατέληξε την ξενάγηση, αφήνοντας αιχμές στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: «Όπως βλέπεις, δεν έχω να κρύψω τίποτα. Τα έχω δουλέψει αυτά, εν αντιθέσει με άλλους κυβερνώντες, έχω πετύχει στον ιδιωτικό τομέα. Δεν πέρασα μερικά χρόνια με κονέ σε μία τράπεζα όπου έφερα ζημίες. Αγοράσαμε σπίτι, επειδή είμαστε εδώ για να μείνουμε».