Στέφανος Κασσελάκης: «Έχουμε κουραστεί από τις κάμερες και την...» - Όσα αποκάλυψε για την στρατιωτική του θητεία και τον γάμο του με τον Tyler

Η πρώτη του συνέντευξη μετά την απόλυσή του από τον στρατό

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Στέφανος Κασσελάκης: «Έχουμε κουραστεί από τις κάμερες και την...» - Όσα αποκάλυψε για την στρατιωτική του θητεία και τον γάμο του με τον Tyler

Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά την απόλυσή του από τον στρατό, παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης, στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται, όπου βρέθηκε καλεσμένος, το πρωί της Κυριακής 31/3. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για τους πολιτικούς του αντιπάλους, τις αγγαρείες που έκανε όσο ήταν στον στρατό αλλά και για τον γάμο του με τον Tyler McBeth (δείτε εδώ που και πότε θα παντρευτούν).

Η πρώτη συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη μετά την θητεία του στον στρατό

«Έχουν τόσο άγχος οι πολιτικοί μου αντίπαλοι για τη λέξη lifestyle. Παρά τα πτυχία μου, την αριστεία μου, την επιχειρηματική μου σταδιοδρομία, τις προτάσεις που έχουμε βγάλει για φορολογία, για ακρίβεια, για την Ευρώπη, το μόνο που έχουν να πουν είναι lifestyle.

Γιατί; Διότι ο τρόπος ζωής μου είναι διαφανής και όλη η χώρα τον ξέρει. Και όλη η χώρα ξέρει ότι μέσα στο σπίτι μου έχουμε γαλήνη. Και είμαστε εδώ πέρα να προσφέρουμε στον τόπο, όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό. Μακάρι να δούμε και το lifestyle των άλλων που κρύβονται» είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Για την θητεία του στον στρατό ανέφερε: «Συμμετείχα κάθε μέρα σε όλο το πρόγραμμα, στις υπηρεσίες, εκπαιδεύσεις. Ήταν θερμό το κλίμα και εξαιρετική ευκαιρία να συναναστραφώ με νέο κόσμο ο οποίος έχει σταματήσει να ονειρεύεται. Έκανα αγγαρεία, μαγειρεία, λάντζα...»

Για τον σύντροφό του και τον γάμο τους απάντησε: «Θα έχουμε γάμο. Προχωρούν οι προετοιμασίες. Θα γίνει στην Κρήτη στην ιδιαίτερή μου πατρίδα. Θα γίνει σε στενό κύκλο»

«Και οι δυο μας έχουμε κουραστεί από τις κάμερες και την έλλειψη της ιδιωτικότητάς μας. Σίγουρα ο Τάιλερ, επειδή τώρα μαθαίνει τα ελληνικά, δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς λέγεται γύρω του όταν περπατάει. Γνωρίζουμε και το έχουμε δει και οι δυο, ότι αυτό που κάνουμε αποδίδει, έχουμε και έναν ιερό σκοπό.

Είμαι 36χρονών, έχω ζήσει έξι μήνες μια πορεία με μεγάλη συγκίνηση, αν αυτό σημαίνει ότι εμείς θα έχουμε λιγότερη ιδιωτικότητα όπου πάμε και θα τα παρουσιάζουν κάποια ψευδώς, όπως ότι δήθεν ξέχασα τον εθνικό ύμνο στην ορκωμοσία, Αυτά δεν κοστίζουν τίποτα στον κόσμο, είναι ανούσια πράγματα. Το θέμα είναι αυτό που κάνουμε… θέλουμε να δούμε αν μπορούμε να φέρουμε κάποιο αποτέλεσμα στον κόσμο» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.