Στέφανος Κασσελάκης - Tyler Μcbeth: Αποκαλύφθηκε που και πότε θα γίνει ο γάμος τους

Δεν θα είναι στις Σπέτσες

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Tyler McBeth, πρόκειται να παντρετούν το καλοκαίρι όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύντροφος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του στο STAR, πριν απο λίγες ημέρες. Το πρωί της Δευτέρας 4/3, αποκάλύφθηκε μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, η τοποθεσία που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος.

«Είναι ένα εξαιρετικό βήμα, στη σωστή κατεύθυνση για την Ελλάδα, ωστόσο υπάρχει ακόμα έδαφος που πρέπει να καλυφθεί. Το νομοσχέδιο δεν ήταν εξαιρετικά συμπεριληπτικό για τα δικαιώματα των τρανς. Αλλά σχετικά με την πρόοδο με την έννοια της ισότητας θεωρώ ότι είναι εξαιρετική ευκαιρία...» είχε αναφέρει μεταξύ αλλων ο Tyler(δείτε εδώ την συνέχεια).

Που και πότε θα γίνει ο γάμος Κασσελάκη - Tyler

Σύμφωνα λοιπόν με ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, ο πολιτικός γάμος, του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth, θα γίνει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο χωριό απ' όπου έχει έχει τις ρίζες του ο έλληνας πολιτικός, στον Σκινέ. Πρόκειται ενα χωριό έξω από τα Χανιά. Υπενθυμίζουμε ότι δεν πρόκειται για θρησκευτικό γάμο. Οι πληροφορίες λένε ότι ο γάμος θα γίνει τέλος Αυγούστου και όχι στις Σπέτσες όπως πίστευαν οι περισσότεροι.

Η αποκάλυψη του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο του στην Ελλάδα

Την περασμένη Παρασκευή ο Στέφανος Κασσελάκης είχε μιλήσει στην ίδια εκπομπή για τον γάμο του με τον σύντροφό του. «Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον Tyler McBeth. Ο γάμος μας θα γίνει εκτός Αθηνών. Τα βράδια πολλές φορές βρισκόμαστε με φίλους, είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί. Όταν είμαστε μόνοι μπορεί να δούμε καμία σειρά στο Netflix ή κάτι στην τηλεόραση. Μας αρέσει να πίνουμε καλή τεκίλα από ποτό και επίσης μας αρέσει πολύ η φύση. Την επόμενη εβδομάδα θα πάρω ένα μικρό off και θα πάμε στην Ορεινή Αρκαδία. Στον Tyler αρέσει πολύ η Ελλάδα. Όταν αποφασίσαμε να κατέβω ως Πρόεδρος τον ρώτησα, αλλά για μια τέτοια απόφαση πρέπει να είσαι συνεννοημένος», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.